Quantcast
Verrassingsdemo en Okami-samenwerking in Kunitsu-Gami: Path of the Goddess
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Verrassingsdemo en Okami-samenwerking in Kunitsu-Gami: Path of the Goddess

Jul 01, 2024 10:42 PM

Capcom heeft aangekondigd dat er een demo van Kunitsu-Gami: Path of the Goddess beschikbaar is vanaf vandaag. De demo biedt spelers de mogelijkheid om een deel van het hoofdverhaal te spelen zonder tijd- of speellimieten. De demo is beschikbaar op Xbox Series X|S, Xbox One, Windows, PS5, PS4 en Steam. Daarnaast kondigde Capcom een samenwerking aan met Okami, wat speciale Okami-thema kostuums, wapens en muziek toevoegt aan het spel. Als genoeg spelers deelnemen aan de speciaal georganiseerde campagne en deze voltooien voor 17 juli, worden deze items via een gratis update beschikbaar na de officiële release op 19 juli. Het spel werd voor het eerst aangekondigd op de Xbox Games Showcase in 2023 en wordt beschreven als een real-time strategiegame met een mix van derde persoons actie en torenverdedigingstactieken.

Wat is de gameplay-stijl van Kunitsu-Gami: Path of the Goddess?

Kunitsu-Gami: Path of the Goddess combineert real-time strategie met derde persoons actie en torenverdedigingstactieken. Spelers moeten overdag dorpen zuiveren en zich voorbereiden op nachtelijke aanvallen, waarbij ze de Maagd moeten beschermen tegen vijandelijke hordes.

Kunitsu-Gami: Path of the Goddess, ontwikkeld door Capcom, brengt een unieke mix van actie en strategie naar de gamingwereld. Het spel speelt zich af op een door verdorvenheid geteisterde berg, waarbij de speler de taak heeft om dorpen te zuiveren en te verdedigen. De samenwerking met Okami, een geliefde game uit 2006, voegt een nostalgisch element toe met speciale kostuums en wapens. Okami staat bekend om zijn prachtige art-stijl geïnspireerd op Japanse sumi-e schilderkunst en de magische avonturen van de zonnegodin Amaterasu in de vorm van een wolvengeest. Dit creëert extra aantrekkingskracht en verdieping voor spelers die bekend zijn met beide games.Jordan Keats avatar
Geschreven door:

Jordan Keats

Jordan Keats is een voormalige professionele gamer die nu journalist is, wiens competitieve achtergrond hen een uniek perspectief geeft op esports en multiplayer games. Jordans expertise in strategie en spelmechanismen is ongeëvenaard, en biedt lezers diepgaande inzichten.

Lees meer artikelen van: Jordan Keats

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen