Quantcast
Vroege toegang voor Attack on Titan VR: Unbreakable – Gameplay onthuld
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Vroege toegang voor Attack on Titan VR: Unbreakable – Gameplay onthuld

Jul 03, 2024 2:45 PM

Aanstaande 23 juli 2024 komt Attack on Titan VR: Unbreakable in Early Access! De game, gebaseerd op de populaire manga en anime Attack on Titan, laat spelers de Scout Regiment vervoegen om de mensheid te verdedigen tegen Titans. In een gloednieuwe gameplay trailer vliegen spelers op hoge snelheid door de stad om Titans te bevechten en missies te voltooien zoals het verdedigen van buitenposten en het beveiligen van voorraden. Deze VR-actieplatform game is beschikbaar voor Meta Quest 2, Meta Quest 3 en Meta Quest Pro. Wegens de intensiteit van de game wordt het niet aanbevolen voor VR-nieuwkomers.

Wat kunnen spelers verwachten van de Early Access versie van Attack on Titan VR: Unbreakable?

Spelers kunnen actievolle gevechten verwachten, waarin snelheid en precisie cruciaal zijn. Hoewel het verhaal nog niet volledig wordt onthuld, ligt de focus op het vechten tegen steeds sterkere Titans en het voltooien van tijdgebonden missies. Adaptatie en verbeteringen zullen waarschijnlijk volgen na de Early Access lancering.

Attack on Titan, ook bekend als Shingeki no Kyojin, is een wereldberoemde manga en anime serie gemaakt door Hajime Isayama. De franchise is geliefd vanwege zijn diepgaande verhaal, tragische personages en intense actiescènes. Als gamer en fan is dit een kans om de meeslepende wereld van Attack on Titan op een totaal nieuwe manier te ervaren.Alex Riverton avatar
Geschreven door:

Alex Riverton

Alex Riverton is een doorgewinterde journalist met meer dan tien jaar ervaring in de gamingindustrie. Bekend om zijn diepgaande analyses en hands-on previews, heeft Alex een reputatie opgebouwd voor diepgaand commentaar op spelmechanismen en storytelling in videogames.

Lees meer artikelen van: Alex Riverton

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen