Quantcast
Waarom fans denken dat Cristiano Ronaldo de echte Homelander is
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Waarom fans denken dat Cristiano Ronaldo de echte Homelander is

Jul 02, 2024 11:06 AM

Tijdens de Europese Kampioenschappen 2024 leverde Cristiano Ronaldo een opvallende prestatie voor Portugal tegen Slovenië. Ondanks zijn gemiste kansen en gemiste penalty, vergeleek het internet hem met de supervillain Homelander uit The Boys. Vooral zijn vasthoudendheid bij het nemen van vrije trappen leidde tot deze vergelijking. Ondanks zijn missers hielp Ronaldo Portugal toch door naar de volgende ronde met zijn strafschop in de penaltyserie tegen Slovenië. Het was echter de keeper Diogo Costa die met drie reddingen de held van de avond was.

Waarom werd Cristiano Ronaldo vergeleken met Homelander?

Ronaldo werd vergeleken met Homelander vanwege zijn dominante houding en de controle over het nemen van vrije trappen, zelfs als hij consequent faalde, wat deed denken aan Homelanders tirannieke en onwrikbare houding in The Boys.

The Boys is een populaire serie op Prime Video die draait om een groep superhelden met een donkere kant. Homelander is de leider van de groep en staat bekend om zijn wreedheid en machtshonger, wat duidelijk herkenbare parallellen heeft met Ronaldo's optredens op het veld.Alex Riverton avatar
Geschreven door:

Alex Riverton

Alex Riverton is een doorgewinterde journalist met meer dan tien jaar ervaring in de gamingindustrie. Bekend om zijn diepgaande analyses en hands-on previews, heeft Alex een reputatie opgebouwd voor diepgaand commentaar op spelmechanismen en storytelling in videogames.

Lees meer artikelen van: Alex Riverton

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen