Quantcast
WandaVision Ster Kathryn Hahn Onthult Eerste Blik op Covenloze Heksen
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

WandaVision Ster Kathryn Hahn Onthult Eerste Blik op Covenloze Heksen

Jun 28, 2024 4:29 PM

Marvel's WandaVision spin-off, Agatha All Along, onthult de eerste blik op Agatha Harkness en haar heksachtige bondgenoten. Kathryn Hahn keert terug als Agatha en wordt vergezeld door een diverse groep heksen, waaronder Patti LuPone, Sasheer Zamata, Debra Jo Rupp en Ali Ahn. Deze 'covenvrije' heksen zijn gedoemd om samen te werken, ondanks hun egoïstische en verraderlijke aard, benadrukt creator Jac Schaeffer. Interessant is dat Rupp haar rol als Sharon Davis, een inwoner van Westview uit WandaVision, zal voortzetten, nu als lid van Agatha's heksenkring. De serie speelt verder met vooroordelen over heksen en belooft meer muzikale nummers van het Emmy-winnende duo Robert Lopez en Kristen Anderson-Lopez. Agatha All Along zal op 18 september debuteren op Disney+.

Wat is de releasedatum van Agatha All Along?

Agatha All Along wordt uitgebracht op 18 september op Disney+.

Agatha Harkness maakte haar debuut in de Marvel Cinematic Universe (MCU) serie WandaVision en werd snel een favoriet onder fans, mede dankzij het aanstekelijke nummer "Agatha All Along". De serie speelt met klassieke tv-sitcomvormen en verhaalelementen, waardoor kijkers dieper in de complexe en vaak donkere wereld van heksen in de MCU worden betrokken.Jordan Keats avatar
Geschreven door:

Jordan Keats

Jordan Keats is een voormalige professionele gamer die nu journalist is, wiens competitieve achtergrond hen een uniek perspectief geeft op esports en multiplayer games. Jordans expertise in strategie en spelmechanismen is ongeëvenaard, en biedt lezers diepgaande inzichten.

Lees meer artikelen van: Jordan Keats

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen