Quantcast
Watch Dogs film begint eindelijk met filmen na 10 jaar
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Watch Dogs film begint eindelijk met filmen na 10 jaar

Jul 03, 2024 7:04 PM

Goed nieuws voor fans van videogameverfilmingen: de opnames voor de Watch Dogs film zijn officieel begonnen. Ubisoft heeft aangekondigd dat deze nieuwe filmaanpassing van hun populaire videogameserie nu in productie is. De film wordt geregisseerd door Mathieu Turi, bekend van The Deep Dark en Meander. Hoewel er nog geen releasedatum is vastgesteld, is de cast bekendgemaakt met Tom Blyth en Sophie Wilde als de sterren van de film.

Wanneer komt de Watch Dogs film uit?

Er is momenteel nog geen exacte releasedatum bekend voor de Watch Dogs film. Hou de aankondigingen van Ubisoft in de gaten voor toekomstige updates.

Watch Dogs debuteerde in 2014 en draait om Aiden Pearce, een hacker die technologie kan manipuleren om zijn omgeving te beïnvloeden. De franchise heeft inmiddels meerdere sequels, waaronder Watch Dogs 2 in San Francisco en Watch Dogs: Legion in Londen in 2020. Het was Ubisoft’s doel om deze film al meer dan tien jaar van de grond te krijgen, en het lijkt er nu op dat het eindelijk gelukt is. Naast Watch Dogs werkt Ubisoft ook aan verfilmingen van andere populaire titels zoals Assassin’s Creed en The Division.Jordan Keats avatar
Geschreven door:

Jordan Keats

Jordan Keats is een voormalige professionele gamer die nu journalist is, wiens competitieve achtergrond hen een uniek perspectief geeft op esports en multiplayer games. Jordans expertise in strategie en spelmechanismen is ongeëvenaard, en biedt lezers diepgaande inzichten.

Lees meer artikelen van: Jordan Keats

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen