Quantcast
Watchmen Hoofdstuk I: Trailer, Cast, Boxart, Releasedatum Onthuld
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Watchmen Hoofdstuk I: Trailer, Cast, Boxart, Releasedatum Onthuld

Jul 10, 2024 5:00 PM

Watchmen Chapter I, een nieuwe animatiefilm van Warner Bros. Animation en Paramount, komt binnenkort uit. Deze film, geregisseerd door Brandon Vietti en geschreven door J. Michael Straczynski, is een verfilming van de iconische DC graphic novels van Alan Moore en Dave Gibbons. De film speelt zich af in een alternatieve wereldgeschiedenis waar een moord op een overheidssuperheld zijn voormalige collega's weer samenbrengt in een mysterie dat niet alleen hun persoonlijke levens maar ook de wereld zelf bedreigt. De indrukwekkende stemmencast bevat onder andere Matthew Rhys, Katee Sackhoff, en Troy Baker. Watchmen Chapter I verschijnt op 13 augustus digitaal en op 27 augustus op 4K Ultra HD en Blu-ray.

Wanneer komt Watchmen Chapter II uit?n

Watchmen Chapter II wordt later in 2024 uitgebracht.

De Watchmen graphic novel, gepubliceerd in de jaren 80, is baanbrekend in het superhelden-genre vanwege zijn donkere, realistische benadering en complexe karakters. De visuele stijl van Dave Gibbons en het verhaal van Alan Moore hebben de stripwereld blijvend beïnvloed. Deze nieuwe animatiefilm probeert die esthetiek en sfeer zo nauwkeurig mogelijk weer te geven, wat een must-see maakt voor fans van de originele serie.Casey Loh avatar
Geschreven door:

Casey Loh

Casey Loh is een technisch onderlegde schrijver die gespecialiseerd is in de kruising van gaming en technologie. Met een achtergrond in informatica brengt Casey een technische blik op haar recensies, waarbij ze de ins en outs van game engines, grafische technieken en AI-innovatie uiteenzet.

Lees meer artikelen van: Casey Loh

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen