Quantcast
Wick-producer gaat Indiase actiehit opnieuw maken in het Engels
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Wick-producer gaat Indiase actiehit opnieuw maken in het Engels

Jul 01, 2024 4:00 PM

De veelgeprezen Indiase actiefilm Kill krijgt een Engelstalige remake van 87Eleven Entertainment, het productiebedrijf achter de John Wick-franchise en de aankomende Highlander-film. Lionsgate Film Group Chairman Adam Fogelson kondigde de remake aan voorafgaand aan de langverwachte wereldwijde release van de originele Hindi-film, die op 4 juli in de bioscopen verschijnt. De originele versie is geschreven en geregisseerd door Nikhil Nagesh Bhat en geproduceerd door Karan Johar, Apoorva Mehta, Guneet Monga Kapoor en Achin Jain.

n

Chad Stahelski van 87Eleven Entertainment, een gerenommeerde regisseur bekend van de John Wick-films, zei: "Kill is een van de meest levendige, wilde en creatieve actiefilms die ik recentelijk heb gezien. Nikhil levert meedogenloze actiescènes die door een zo breed mogelijk publiek gezien moeten worden." Stahelski sloot eerder dit jaar een deal met Lionsgate en zijn productiebedrijf om originele actieseries te produceren, waaronder deze Engelstalige versie van Kill.

n

Kill ging in première op het Toronto International Film Festival in september 2023, waar het de eerste runner-up was voor de People's Choice Award voor Midnight Madness. Lionsgate verwierf later de distributierechten voor Noord-Amerika en het VK en heeft de release gepland in samenwerking met Roadside Attractions. De trailers voor de film hebben brute en bloedige beelden laten zien, met Lakshya als Amrit die een moorddadige tocht onderneemt na het vertrek van zijn ware liefde Tulika (Tanya Maniktala), die op weg is naar een gearrangeerd huwelijk.

nWaarom wordt Kill beschouwd als een bijzondere actiefilm?n

Kill wordt beschouwd als een bijzondere actiefilm vanwege zijn levendige en creatieve actiescènes, geregisseerd door Nikhil Nagesh Bhat, die meedogenloze actie biedt die door een breed publiek moet worden gezien. De film heeft ook erkenning gekregen op internationale festivals en heeft een diepgaande verhaallijn die de emotionele reis van de protagonist belicht.

n

87Eleven Entertainment, het productiebedrijf achter de remake van Kill, is vooral bekend om zijn werk aan de John Wick-franchise. De oorspronkelijke John Wick-film, met Keanu Reeves in de hoofdrol, zette een nieuwe standaard voor actiefilms met zijn innovatieve vechtscènes en strakke cinematografie. Highlander, een ander project van 87Eleven, is een fantasyfilmreeks die draait om onsterfelijke krijgers. De betrokkenheid van dit productiebedrijf belooft een kwalitatieve en dynamische Engelstalige versie van Kill.Jordan Keats avatar
Geschreven door:

Jordan Keats

Jordan Keats is een voormalige professionele gamer die nu journalist is, wiens competitieve achtergrond hen een uniek perspectief geeft op esports en multiplayer games. Jordans expertise in strategie en spelmechanismen is ongeëvenaard, en biedt lezers diepgaande inzichten.

Lees meer artikelen van: Jordan Keats

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen