Quantcast
X-Men 97 haalt What If... schrijver Matthew Chauncey binnen voor seizoen 3
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

X-Men 97 haalt What If... schrijver Matthew Chauncey binnen voor seizoen 3

Jul 10, 2024 3:24 PM

Marvel heeft schrijver Matthew Chauncey, bekend van "What If...?", ingehuurd voor het derde seizoen van de Disney+ animatieserie "X-Men '97". Chauncey, die ook aan "Ms. Marvel" en de film "Thor: Love & Thunder" heeft gewerkt, vervangt seriecreator Beau DeMayo, die zijn werk aan de eerste twee seizoenen had afgerond voordat hij werd ontslagen. De productie van seizoen twee is inmiddels voltooid, en de ontwikkeling van seizoen drie is gestart. Verschillende oorspronkelijke castleden, inclusief Cal Dodd en Lenore Zann, keren terug in deze revival-serie die in maart 2024 op Disney+ debuteerde.

Waarom werd Beau DeMayo ontslagen?n

Beau DeMayo werd een week voor de première van "X-Men '97" ontslagen wegens interne conflicten en creatieve meningsverschillen met de productieteams, hoewel hij een aanzienlijke bijdrage heeft geleverd aan de eerste twee seizoenen.

"X-Men '97" is een heropleving en voortzetting van "X-Men: The Animated Series", die oorspronkelijk werd uitgezonden in de jaren '90. De nieuwe serie probeert de nostalgie en de verhaallijnen van de originele show trouw te blijven, met verbeterde animatie en moderne verhaalvertelling. Fans en critici hebben opgemerkt dat de serie niet alleen de erfenis van de originele show eer aandoet, maar ook nieuwe elementen en perspectieven toevoegt die resoneren bij zowel oude als nieuwe kijkers.Alex Riverton avatar
Geschreven door:

Alex Riverton

Alex Riverton is een doorgewinterde journalist met meer dan tien jaar ervaring in de gamingindustrie. Bekend om zijn diepgaande analyses en hands-on previews, heeft Alex een reputatie opgebouwd voor diepgaand commentaar op spelmechanismen en storytelling in videogames.

Lees meer artikelen van: Alex Riverton

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen