Quantcast
Zenless Zone Zero en Street Fighter 6: Schokkende Overeenkomsten Openbaar
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Zenless Zone Zero en Street Fighter 6: Schokkende Overeenkomsten Openbaar

Jul 02, 2024 1:59 PM

Onlangs hebben senior ontwikkelaars van Zenless Zone Zero en Street Fighter 6 elkaar ontmoet om te praten over game-ontwerp en hoe je spelers betrokken kunt houden. Zhenyu Li, Shuhei Matsumoto en Takayuki Nakayama deelden hun inzichten over de overeenkomsten tussen actie- en vechtspellen. Ze bespraken hoe direct impactvolle gameplay-elementen, zoals de Drive Impact in Street Fighter 6, cruciaal zijn om spelers snel plezier te laten ervaren. Een soortgelijke mechaniek is te vinden in Zenless Zone Zero, met zijn tag-systeem voor krachtige aanvallen.

Welke overeenkomsten zijn er tussen Zenless Zone Zero en Street Fighter 6?

Beide spellen delen ontwerpprincipes die zorgen voor directe en impactvolle feedback aan spelers, waardoor er een diepte wordt toegevoegd die zowel nieuwe als hardcore spelers aanspreekt.

Street Fighter 6, ontwikkeld door Capcom, is het nieuwste deel in de populaire vechtspelserie. Dit spel introduceert nieuwe mechanieken zoals Drive Impact en Drive Rush, ontworpen om zowel nieuwe als ervaren spelers een unieke ervaring te bieden. Zenless Zone Zero, ontwikkeld door HoYoVerse, biedt een actievolle RPG-ervaring met een innovatief tag-systeem, waardoor spelers snel tussen personages kunnen wisselen voor spectaculaire gevechtsmomenten.Casey Loh avatar
Geschreven door:

Casey Loh

Casey Loh is een technisch onderlegde schrijver die gespecialiseerd is in de kruising van gaming en technologie. Met een achtergrond in informatica brengt Casey een technische blik op haar recensies, waarbij ze de ins en outs van game engines, grafische technieken en AI-innovatie uiteenzet.

Lees meer artikelen van: Casey Loh

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen