Quantcast
Alphadia Genesis (Limited Run Games) | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Alphadia Genesis (Limited Run Games) - €38.00

Korting €21.99
Genre: RPG
Platform: PlayStation 5
EAN: 0819976026682
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.6 / 5

Bestel direct voor €59.99 €38.00
PlayStation 5 games overzicht
Alphadia Genesis (Limited Run Games) - PlayStation 5

Omschrijving

Na slechts 15 jaar vrede te hebben gehad sinds het einde van de Energi-oorlog, worden de koninkrijken van Archleign en Ghalzabine opnieuw centraal geworpen nadat een moord gepleegd door een kloon aan het licht komt.
In de hoop dat het ondertekende verdrag om een einde te maken aan het gebruik van klonen voor conventionele oorlogsvoering niet is geschonden, wordt een gezamenlijk onderzoeksteam samengesteld om de oorzaak te achterhalen en de verantwoordelijken voor het gerecht te brengen. Het avontuur lijkt echter veel vluchtiger te zijn dan iemand zich eerst had kunnen voorstellen...

Neem deel aan intense 3D turn-based gevechten met prachtig weergegeven karaktervisuals, levendige Energi en Break Skills! Personages buiten de partij kunnen op verschillende manieren samenwerken door het gebruik van Assists. Om nog maar te zwijgen van de rest van de enorme inhoud die is verpakt in één in de bekende RPG-saga, dompel jezelf onder in uitdagende subquests, arena-gevechten, eindbazen over de hele wereld en meer!


Login or register to join the conversation