Quantcast
Arcade Spirits: The New Challengers | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Arcade Spirits: The New Challengers - €18.00

Korting €16.99
Genre: Visual Novel
Platform: PlayStation 5
EAN: 5060690795902
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.7 / 5

Bestel direct voor €34.99 €18.00
PlayStation 5 games overzicht
Arcade Spirits: The New Challengers - PlayStation 5

Omschrijving

Arcade Spirits: The New Challengers is het vervolg op Arcade Spirits uit 2019, een visuele roman over liefde en pixels, waarin je vriendschap en romantiek zoekt terwijl je in een speelhal werkt. Nu zijn de rollen omgedraaid, terwijl je vriendschap en romantiek zoekt terwijl je SPEELT in een speelhal!

In het verre toekomstige jaar 20XX, een alternatieve tijdlijn waar arcades nooit zijn verdwenen... je bent een aspirant-gamer die op zoek is naar esports-glorie tijdens de Fist of Discomfort 2 Pro Tour. Op zoek naar een partner om mee te spelen, sluit je je aan bij een team van spelers die rondhangen bij Good Clean Fun, een combinatie pizzeria / wasserette / speelhal. Het is aan jou om het team te verzamelen, meer te leren over wie ze zijn en hoe ze hun dromen het beste kunnen ondersteunen. Versla rivalen, verover toernooien, bouw relaties op en ontdek een vreemde arcade-samenzwering terwijl je team de weg naar de overwinning bewandelt!


Met deze functies die je kent en liefhebt van Arcade Spirits:

- Geweldige voice-acting voor de emotionele hoogte- en dieptepunten.
- Zes nieuwe personages om vriendschap mee te sluiten en romantiek, evenals een paar terugkerende optredens van seriefavorieten.
- Karakterkunst van Molly Nemecek, pulserende synthwave-melodieën van Greg Mirles en geweldige achtergrondkunst van Jessie Lam!
- Meet je persoonlijkheid met Iris, je handige virtuele assistent. Je kunt vriendelijk, stabiel, eigenzinnig, moedig of flexibel zijn!
- Date met iedereen die je leuk vindt, ongeacht je voornaamwoorden, of concentreer je volledig op het opbouwen van vriendschappen.

En NIEUWE functies voor de serie:

- Importeer je beslissingen uit Arcade Spirits en verander de wereld van 20XX op basis van de keuzes die je hebt gemaakt! En als je de originele game niet hebt gespeeld, is dat ook prima - dit werkt net zo goed als een op zichzelf staande ervaring en zal zich aanpassen om een geweldige nieuwe start te zijn.
- Een enorm uitgebreide personage-maker - kies lichaamstype, kapsels, accessoires, kleding en meer. Je eigen personage verschijnt nu gedurende het hele spel op het scherm!
- Ontwerp je eigen rivaal! Gebruik de volledige kracht van de personage-maker om degene te maken die je in de weg staat. Of zal er misschien liefde bloeien tussen deze twee vijanden...?
- Neem het op tegen de wereld in Fist of Discomfort 2, een minigame met strategie. Je overwinning of nederlaag verandert het pad van je verhaal zonder het te beëindigen! (Minigame kan worden overgeslagen.)
- Herbalanceerde persoonlijkheidskeuzes, met meer variatie en meer mogelijkheden om met elk personage te praten.


Login or register to join the conversation