Quantcast
Arkanoid Eternal Battle Limited Edition | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Arkanoid Eternal Battle Limited Edition - €18.00

Korting €21.99
Genre: Puzzel en Behendigheid
Platform: PlayStation 5
EAN: 3701529501296
Staat: Nieuw
Reviewscore: 3.7 / 5

Bestel direct voor €39.99 €18.00
PlayStation 5 games overzicht
Arkanoid Eternal Battle Limited Edition - PlayStation 5

Omschrijving

De terugkeer van het emblematische breakout spel!

Ontdek of herontdek het tijdloze breakout spel in een compleet gemoderniseerde versie! Uw lievelingselementen van de licentie zijn helemaal terug, met een hele nieuwe look, gloednieuwe regels, maar ook nieuwe effecten, bonussen en functies! Daarbij bevat het voor de allereerste keer een Battle Royale modus; 'Eternal BAttle'.

Verrassingen gegarandeerd, zelfs voor verstokte spelers!

Arkanoid is een cult arcadespel ontwikkeld door TAITO Corporation in 1986. Terwijl het moederschip ARKANOID wordt aangevallen slaagt het kleine ruimteschip VAUS erin te ontsnappen, maar komt vast te zitten in een andere dimensie. VAUS dwaalt rond in een interdimensioneel doolhof en moet stenen met de naam 'spacewalls' vernietigen om te ontsnappen en 'DOH', de ontwerper van dit doolhof die aan de oorsprong ligt van de vernietiging van ARKANOID te overwinnen.

Ontwikkeld door de talentvolle Franse studio Pastagames, betekent Arkanoid - Eternal Battle de terugkeer van het iconische breakout spel.

Voor de allereerste keer kunnen de spelers het tegen elkaar opnemen, door hen een online arcade-ervaring van een heel nieuw niveau te bieden dankzij de Eternal Battle modus, het hoofdkenmerk van het spel. Deze Battle Royale modus geeft de spelers de mogelijkheid het online op te nemen tegen 25 andere spelers.

Arkanoid is een van de meest toegankelijk spelletjes, als het niet het meest toegankelijke spel van de geschiedenis is. Het concept blijft simpel, maar de spelers worden langzaamaan en niveau na niveau geconfronteerd met een steeds hogere moeilijkheidsgraad.

Kenmerken:
- Profiteer van een hele nieuwe artistieke leiding, maar ook van nieuwe functies, voorwerpen en verrassende krachten die zijn verzonnen door de bekende Franse studio Pastagames
- 4 SPELMODI, waaronder: 2 solo modi (Neo en Retro), en 2 multiplayer modi (Versus en Eternal Battle)
- NEO (1 speler): Een gloednieuwe spelmodus. Profiteer van de originele gameplay van het spel Arkanoid met dit keer nieuwe krachten en nieuwe spacewalls!
- RETRO (1 speler): Keer terug naar het allereerste begin van het spel Arkanoid via een arcade terminal-ervaring met vintage beelden.
- VERSUS (2 tot 4 spelers): Neem het op tegen uw tegenstanders op een zelfde scherm terwijl u gebruikmaakt van de gameplay modus Neo.
- ETERNAL BATTLE (25 spelers): Daag direct online 25 andere spelers uit en wees de laatst resterende speler om te winnen! Maar let op, de kampioenen kunnen hun speciale krachten gebruiken om bij het spelletje een voorsprong te nemen.
- Geniet volop dankzij de Eternal Battle modus. Speel online en versla tegenstanders uit de hele wereld.
- Cross-play functie
- Geniet van een aangepaste en progressieve originele soundtrack gecomponeerd door Xavier Thiry.
- Een speciaal online ranglijst in de 3 belangrijkste modi (Solo Neo, Retro en Battle Royale) zal beschikbaar zijn bij de lancering, waarbij de hoogste scores van de spelers voorop worden gesteld'


Login or register to join the conversation