Quantcast
Armored Core 6 Fires of Rubicon Launch Edition | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Armored Core 6 Fires of Rubicon Launch Edition - €28.00

Korting €41.99
Genre: Actie Avontuur
Platform: PlayStation 5
EAN: 3391892027365
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.8 / 5

Bestel direct voor €69.99 €28.00
PlayStation 5 games overzicht
Armored Core 6 Fires of Rubicon Launch Edition - PlayStation 5

Omschrijving

'Feed the fire. Let the last cinders burn.'

ARMORED CORE VI FIRES OF RUBICON combineert FromSoftwares jarenlange expertise in mech games met hun kenmerkende actievolle gameplay om een gloednieuwe, hoogoctanische ervaring naar de serie te brengen.

In ARMORED CORE VI FIRES OF RUBICON stellen spelers hun mech samen uit een grote verscheidenheid aan onderdelen en wapens om vrij door missies te zweven die driedimensionale mobiliteit herdefiniëren. Bestrijd overweldigende tegenstanders door ze te slim af te zijn en te overrompelen met dynamische bewegingen die volledig gebruikmaken van afstands- en meleegevechten. Spelers kunnen frenetieke en snelle actie ervaren die alleen echt kan worden gerealiseerd met mechs.

Verhaal:
Een mysterieuze nieuwe stof werd ontdekt op de afgelegen planeet Rubicon 3. Als energiebron werd verwacht dat deze stof de technologische en communicatiemogelijkheden van de mensheid drastisch zou verbeteren. In plaats daarvan veroorzaakte deze stof een catastrofe die de planeet en de omringende sterren in vlammen en stormen verzwolg, resulterend in het Burning Star System.
Bijna een halve eeuw later dook dezelfde stof weer op Rubicon 3 op, een planeet die nu besmet en afgesloten is door de ramp.
Buitenaardse bedrijven en verzetsgroepen vechten om de controle over de stof. De speler infiltreert in Rubicon als een onafhankelijke huurling en belandt in een strijd om de stof met de bedrijven en andere facties.

Dynamische Gevechten - Bestuur je mech in snelle gevechten in alle richtingen, waarbij je gebruikmaakt van de mobiliteit van je mech op zowel land als in de lucht om de overwinning veilig te stellen.

Pas Je Mech Aan Je Speelstijl Aan - Verken een breed scala aan speelstijlen en vechtstijlen door je mech tussen de missies door aan te passen. Kies en rust je favoriete onderdelen uit via een robuust aanpassingssysteem dat je speelstrategie, wendbaarheid en vechtstijl drastisch kan veranderen naarmate de actie toeneemt.

Spannende Baasgevechten - Gebruik een grote verscheidenheid aan offensieve en defensieve tactieken op korte en lange afstand om krachtige vijandelijke eindbazen uit te schakelen.


Login or register to join the conversation