Quantcast
Assassins Creed Mirage Launch Edition | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Assassins Creed Mirage Launch Edition - €44.00

Korting €5.99
Genre: Actie Avontuur
Platform: PlayStation 5
EAN: NDG7939517099
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.1 / 5

Bestel direct voor €49.99 €44.00
PlayStation 5 games overzicht
Assassins Creed Mirage Launch Edition - PlayStation 5

Omschrijving

Beleef het verhaal van Basim, een sluwe kruimeldief met nachtmerrieachtige visioenen, die op zoek is naar antwoorden en gerechtigheid in de drukke straten van het negende-eeuwse Bagdad. Via een mysterieuze, eeuwenoude organisatie die de Hidden Ones wordt genoemd, wordt hij een dodelijke Master Assassin en verandert zijn lot op een manier die hij zich nooit had kunnen voorstellen.

- Ontdek een vakkundig gemaakt actie-avontuur met een spannend verhaal dat vertelt over de transformatie van een opstandige jongeman tot een geraffineerde Master Assassin.

- Reis naar Alamut, de legendarische thuishaven van de Assassins die de basis legden voor de Creed, in deze hartverwarmende hommage aan de game waarmee het allemaal begon.

- Geniet van een moderne versie van de iconische functies en gameplay die al 15 jaar een franchise kenmerken, terwijl je je moeiteloos door de stad verplaatst en je doelwitten heimelijk uitschakelt op instinctievere en directere manieren dan ooit tevoren.

- Verken een dichtbevolkte, levendige stad waarvan de inwoners reageren op elke beweging die je maakt en ontdek de geheimen van de vier unieke wijken tijdens de gouden eeuw van Bagdad.

Launch Edition bevat:
- 3x Lithograaf
- Kaart van Bagdad


Login or register to join the conversation