Quantcast
Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 - €39.99

Genre: Actie Avontuur
Platform: PlayStation 5
EAN: 3701529501562
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.1 / 5

Bestel direct voor €39.99 €39.99
PlayStation 5 games overzicht
Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 - PlayStation 5

Omschrijving

Het bescheiden plattelandsleven van Asterix, Obelix en de andere dorpelingen wordt onderbroken door de plotselinge komst van Justforkix, die hulp is komen zoeken. Hij onthult dat zijn vader, Doublehelix, gevangen is gezet voor een diefstal die hij niet heeft gepleegd.

De Lutetia Eagle, het kostbare gouden embleem van de Romeinse legioenen, is zojuist gestolen en een onschuldige man is in de gevangenis gegooid! Asterix belooft op onderzoek uit te gaan en vraagt Justforkix om veilig in het dorp te blijven. Samen met Obelix vertrekt hij naar Lutèce om meer informatie te krijgen van een kennis waarvan bekend is dat hij goed op de hoogte is van de geruchten en intriges van het dorp... 

Verken verre landen en ontdekt een origineel verhaal
Onderweg bezoek je veel verschillende plekken: vergeten ruïnes in een troebel bos, het grootste Romeinse kamp ooit en zelfs Lutèce... Een reis naar verre landen, vol met diverse omgevingen, onderbroken door talloze ontmoetingen en, natuurlijk - met een royale verdeling van klappen! Dit alles vergezeld van originele geanimeerde scènes die het verhaal tot leven brengen!

Een verbeterde gevechtservaring
Til de gevechten naar een hoger niveau met meer vijanden en bazen, evenals veel nieuwe functies en gameplay-verbeteringen. Naast hun unieke moves die ze kunnen 'opladen', en meer dynamische en vloeiende gevechten, profiteren Asterix en Obelix ook van een Fury-modus en een verwoestende Ultimate-aanval. Om nog maar te zwijgen van de mogelijkheid om bepaalde elementen in de omgeving te vernietigen en vaten of menhirs in gevechten te gooien!

Kenmerken
- Nieuwe vijanden en bazen om klappen aan uit te delen
- Het vermogen om bepaalde elementen van de omgeving te vernietigen.
- Ontdek locaties en personages die trouw zijn aan de strips.
- Speel met twee spelers in de lokale co-op modus


Login or register to join the conversation