Quantcast
Astronite | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Astronite - €19.99

Korting €10
Genre: Adventure
Platform: PlayStation 5
EAN: NDG6328983536
Staat: Nieuw
Reviewscore: 5 / 5

Bestel direct voor €29.99 €19.99
PlayStation 5 games overzicht
Astronite - PlayStation 5

Omschrijving

Kruip in de huid van de dappere ontdekkingsreiziger Astronite in deze nieuwe Metroidvania en verken een enorme kaart met verschillende zones vol verborgen geheimen, vijanden en grote eindbazen.

Astronite is een 1bit Metroidvania waar je een grote kaart vol verborgen geheimen vindt. Verkrijg de power-ups en reis door alle zones. Vecht tegen veel verschillende vijanden, verken platformgebieden en versla grote eindbazen die je in de weg staan. Je doel is duidelijk: elimineer de invasieve soorten van je thuisplaneet.

Missie 2205 is de laatste grote kans voor de oude inwoners van Neplea. Lang geleden ontdekten de inwoners van Neplea dat er een vreemde Entiteit in de kern van de planeet leefde. Ze bestudeerden het zorgvuldig, maar waren nooit in staat om het raadsel te ontcijferen.

Na een tijdje creëerde de Entiteit een groot leger dat uiteindelijk hun huis innam van de inwoners van Neplea. Nu is het de beurt aan Astronite, een onverschrokken ruimteavonturier die al het mogelijke zal moeten doen om de indringers voor eens en voor altijd van zijn planeet te verdrijven.

- Een geweldige kaart vol geheimen.
- Menigte van vijanden en grote bazen.
- Echo Doors: uitdagingen die alleen beschikbaar zijn voor de meest onverschrokken.
- Verbeter je vaardigheden met power-ups die op de kaart zijn verborgen.
- Originele soundtrack gemaakt door zeeWave Sound.


Login or register to join the conversation