Quantcast
Banishers - Ghosts of New Eden | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Banishers - Ghosts of New Eden - €54.99

Korting €5
Genre: Actie Avontuur
Platform: PlayStation 5
EAN: 3512899966918
Staat: Nieuw
Reviewscore: 3.7 / 5

Bestel direct voor €59.99 €54.99
PlayStation 5 games overzicht
Banishers - Ghosts of New Eden - PlayStation 5

Omschrijving

New Eden, 1695. Antea Duarte en Red mac Raith zijn geliefden en Banishers, spokenjagers die beloofden de levenden te beschermen tegen de dreiging van aanhoudende geesten en spoken. Na een rampzalige laatste missie raakt Antea dodelijk gewond en wordt ze een van de geesten die ze verafschuwt. In de spookachtige wildernis van Noord-Amerika zoekt het stel wanhopig naar een manier om Antea uit haar nieuwe benarde situatie te bevrijden.

Dompel jezelf onder in een prachtig, intiem en krachtig verhaal tussen twee noodlottige geliefden. Betreed als Banishers de levens van de gemeenschappen van New Eden en los spookachtige zaken op in een mystieke wereld vol verhalen die geplaagd wordt door bovennatuurlijke wezens en eeuwenoude geheimen. Gebruik je verstand of combineer Antea's spirituele krachten en Red's arsenaal om de zielen die de levenden kwellen te verslaan en te verbannen.

Er komen uitdagende beslissingen op je pad, die een dramatische impact hebben op je verhaal en het lot van de inwoners van New Eden, of het nu gaat om levende mensen of dolende zielen. Hoeveel wil je je gelofte van spokenjacht compromitteren ter wille van je minnaar die een van zulke geesten werd?

- Speel zowel als Antea als Red en vecht tegen bovennatuurlijke krachten met magie, wapens en spirituele krachten
- Ontgrendel nieuwe uitrusting en vaardigheden om de volledige kracht van de Banishers te ontketenen
- Ontdek de oude geheimen en verborgen mysteries van een mystieke wereld vol verhalen
- Kenmerkend voor gerenommeerde studio NIET KNOPEN, zinvolle en moreel dubbelzinnige keuzes maken die het verhaal, de wereld en het lot van alle personages, dood of levend, beïnvloeden


Login or register to join the conversation