Quantcast
Beyond a Steel Sky - Beyond a Steelbook Edition | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Beyond a Steel Sky - Beyond a Steelbook Edition - €18.00

Korting €31.99
Genre: Actie Avontuur
Platform: PlayStation 5
EAN: NDG9505384273
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.6 / 5

Bestel direct voor €49.99 €18.00
PlayStation 5 games overzicht
Beyond a Steel Sky - Beyond a Steelbook Edition - PlayStation 5

Omschrijving

Charles Cecil, de maker van de reeks Broken Sword, en art director Dave Gibbons, de legendarische striptekenaar van Watchmen, presenteren 'Beyond a Steel Sky', het langverwachte vervolg op de cultklassieker 'Beneath a Steel Sky'.
Jij bent Robert Foster. Bij een brute aanval is een kind ontvoerd. Jij hebt gezworen het te vinden. Het spoor heeft je geleid naar Union City, een van de laatst overgebleven megasteden in een wereld die verwoest is door vernietigende oorlogen en politieke ineenstorting.
Union City is een utopie en de bewoners houden van het leven dat wordt bestuurd door een menslievende AI: attente androïden, designspullen, piazza's en bars. Wat kun je je nog meer wensen? Maar deze stad heeft een duistere kant...
'Beyond a Steel Sky' is een dramatische, humoristische cyberpunkthriller waarin boeiende puzzels een snelle verhaallijn sturen die zich afspeelt in een dynamische gamewereld die reageert op - en ontwricht wordt door - de acties van de speler.

De wereld
Een avontuur dat zich afspeelt in een dynamische wereld die wordt bevolkt door eigenzinnige personages gedreven door motivaties die de speler kan verstoren. In combinatie met een unieke hackingtool roepen de acties van de speler talloze puzzels op.

Het verhaal
Ontrafel duistere complotten en versla een gruwelijke tegenstander in deze dramatische, humoristische cyberpunkthriller waarin hedendaagse thema's aan de orde komen: sociale controle, kunstmatige intelligentie en totale bewaking.

De puzzels
Intelligente puzzels zijn verweven met een intrigerend dramatisch verhaal voor een meeslepende game-ervaring.

De stijl

Een prachtig gedetailleerde wereld in stripstijl, ontworpen door de legendarische striptekenaar Dave Gibbons.


Login or register to join the conversation