Quantcast
Bomb Rush Cyberfunk | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Bomb Rush Cyberfunk - €28.00

Korting €16.99
Genre: Actie Avontuur
Platform: PlayStation 5
EAN: 0811949036704
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.3 / 5

Bestel direct voor €44.99 €28.00
PlayStation 5 games overzicht
Bomb Rush Cyberfunk - PlayStation 5

Omschrijving

Team Reptile brengt Bomb Rush Cyberfunk, een toekomstige wereld uit het brein van Dion Koster waarin hippe graffiticrews uitgerust met persoonlijke boostpacks elkaar bevechten om de controle over de straten.
Begin je eigen cypher en dans, schilder graffiti, verzamel beats, combineer je trucs en neem het op tegen de politie om je aanspraak te maken op de uitgestrekte metropool Nieuw-Amsterdam.

Red is een graffitischrijver die zijn hoofd is kwijtgeraakt en in plaats daarvan een cyberhoofd gebruikt om zich te verplaatsen. Op zoek naar zijn roots sluit hij zich aan bij de Bomb Rush Crew, Tryce en Bel. Samen besluiten ze naar All City te gaan, om de beste graffiticrew van de stad te worden. Hoe meer territorium ze veroveren, hoe meer ze ontdekken wie het was die het hoofd van Red afsneed en hoe diep zijn menselijke kant verbonden is met de graffiti-wereld.

- 6 gestanste vinyl graffiti stickers
- Verken de 5 belangrijkste wijken van de stad om graffitiplekken te bereiken en REP te krijgen. Je hebt het nodig om de rivaliserende crews uit te dagen voor een Crew Battle.
- Zoek overal in de stad nieuwe leden voor je crew. Verspreid ook nieuwe graffitiwerken om te schilderen, outfitkleuren en muziek om af te spelen op je flip phone.
- Gebruik skateboard-, inlineskate- of BMX-stijl trucs in het unieke omgeving gebaseerde trucsysteem. Breid je combo's uit met manuals en behaal nog hogere scores met speciale Boost Tricks.
- Je kunt boost power krijgen voor lange combo's, dus de snelste manier om te bewegen is ook de meest stijlvolle.
- Dynamische gemilitariseerde politie die opschaalt naarmate je vandalisme pleegt.


Login or register to join the conversation