Quantcast
Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans 2 Special Limited Edition | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans 2 Special Limited Edition - €78.00

Korting €11.99
Genre: Actie Avontuur
Platform: PlayStation 5
EAN: NDG9926322873
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.6 / 5

Bestel direct voor €89.99 €78.00
PlayStation 5 games overzicht
Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans 2 Special Limited Edition - PlayStation 5

Omschrijving

Na het succes van Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans zijn Trinity Team, Buddy Productions en ININ Games terug met een nieuwe game speciaal voor alle fans van het mythische filmduo.

Ga op een gloednieuw Bud & Terence-avontuur waarin weer een ongelukkige slechterik een behoorlijke nederlaag krijgt. Slaps and Beans 2 blijft trouw aan de klassieke side-scrolling beat 'em up-mechanica van de eerste game en biedt wereldschokkende klappen en vliegende trappen, maar als onderdeel van een verbeterd vechtsysteem met veel meer diepgang. De game kan solo of in lokale coöp gespeeld worden en de gameplay wordt verder verbeterd door een verscheidenheid aan minigames die voor een verfrissende wending in het verhaal zijn verweven. Met zijn trouwe karakters en gevechten, muziek van de originele filmcomponisten Oliver Onions en zelfs voice-nasynchronisatie, zal Slaps and Beans 2 de harten van fans over de hele wereld sneller laten kloppen.

Bud en Terence zijn schipbreuk geleden in Afrika en redden een dorp van misdadigers. Ze proberen met behulp van een plaatselijk bananenschip de weg terug naar huis te vinden. Maar het zou natuurlijk geen Bud en Terence-avontuur zijn als alles volgens plan verliep. Je maakt een reis rond de wereld, speelt als undercoveragent in Miami, duikt in een ondergrondse gokring vermomd als gokker en vecht onderweg tegen gangsters, ninja's, soldaten en meer. En op de een of andere manier lijkt alles verband te houden met bananen!

- ODDS AND EVENS: Een gloednieuw, explosief en belachelijk verhaalavontuur met een verbeterd vechtsysteem: beide helden hebben nu kenmerkende vaardigheden en unieke power-ups.
- INBEGREPEN: Mini-kunstboek en een filmposter. Plus een omkeerbare hoes van Renato Casaro, de maker van de filmposters van Bud Spencer.
- ACE HIGH: noch dom, noch stom: het spel bevat nu nasynchronisatie in het Engels, Italiaans, Duits en Spaans. Geniet van de nieuwe muziek van Oliver Onions, de originele filmcomponisten, om te harmoniseren met het geluid van slapping.
- DUBBELE PROBLEMEN: werk samen met je vriend en geniet van het verhaal in coöp voor 2 spelers. In het hele verhaal zijn veel competitieve minigames opgenomen, die verschillende leuke gameplay-mechanismen toevoegen.
- WIE EEN VRIEND VINDT, VINDT EEN SCHAT: In de speciale partygamemodus (alleen minigames) voor maximaal 4 spelers kun je tegen elkaar strijden en de hoogste scores najagen. Prachtige, handgetekende pixelkunst, voor pixel-perfecte slapping.
- MISDAADBESTERS: alles kan een wapen zijn! Naast de kenmerkende vaardigheden kun je nu objecten uit de omgeving gebruiken om het daglicht uit vijanden te verslaan. En we hebben veel bonen (en bananen)!

Special Edition bevat:
- Special Edition Box (design by legendary Renato Casaro, creator of Bud Spencer movie posters)
- Manual
- Punching Bag (incl. air pump)
- Reversible Poster
- Artbook
- Post Card Set
- Sticker Sheet


Login or register to join the conversation