Quantcast
Cities Skylines 2 Premium Edition | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Cities Skylines 2 Premium Edition - €89.99

Genre: Simulatie
Platform: PlayStation 5
EAN: 4020628601119
Staat: Nieuw
Reviewscore: 3.6 / 5

Bestel direct voor €0.00 €89.99
PlayStation 5 games overzicht
Cities Skylines 2 Premium Edition - PlayStation 5

Omschrijving

Droom je ervan? Bouw het dan.
Bouw een stad van de grond af op en maak er een welvarende metropool van die alleen jij kunt bedenken. Bouwen op deze schaal heb je nog nooit ervaren. Cities: Skylines II laat je een wereld zonder beperkingen bouwen met diepgaande simulatie en een levende economie.
Leg de fundering van je stad om te beginnen. Creëer de wegen, infrastructuur en systemen die het alledaagse leven mogelijk maken. Jij bepaalt alles.
Hoe je stad groeit heb je ook zelf in handen, maar plan strategisch. Elke beslissing heeft gevolgen. Kun je de plaatselijke industrie stimuleren terwijl je ook met handel de economie een boost geeft? Hoe laat je woonwijken opbloeien zonder de pret te drukken in je uitgaanswijk? Hoe kom je tegemoet aan de behoeften en verlangens van je bewoners als je aan het budget moet denken?
Je stad slaapt nooit. Net als elke levende, ademende wereld verandert je stad langzamerhand. Sommige veranderingen zijn traag en geleidelijk, andere zijn plotseling en onverwacht. Sta klaar om in te grijpen als het leven niet volgens plan verloopt, van seizoen tot seizoen, overdag en 's nachts.
Onze community van bouwers blijft maar groeien en dat betekent meer mogelijkheden om een baanbrekende stad met mods te bouwen. Deze mods zijn nu makkelijker beschikbaar in Cities: Skylines II.
Cities: Skylines II, de meest realistische en gedetailleerde stedenbouwgame ooit, tilt je creativiteit en vermogen om problemen op te lossen naar nieuwe hoogten. En de prachtig gerenderde graphics in hoge resolutie inspireren je om de stad van je dromen te bouwen.

Diepgaande simulatie
Dankzij AI en een complexe economie beïnvloeden je keuzes de hele stad. Denk daaraan als je strategieën bedenkt, problemen oplost en veranderingen, uitdagingen en kansen aanpakt.

Epische schaal, eindeloze mogelijkheden
Cities: Skylines II laat je creëren zonder compromissen. Bouw nu hoger en verder op de kaart dan ooit tevoren. Waarom ook niet? Het is jouw stad.

Steden komen tot leven
Jouw beslissingen bepalen het lot van elke inwoner. Ze worden gevormd door een reeks gebeurtenissen.
Volg hun hoogte- en dieptepunten, van lief en leed tot welvaart en welzijn.

Een dynamische wereld
Kies een kaart om het klimaat van je stad te bepalen. Breid je stad uit terwijl je rekening moet houden met stijgende vervuiling, wisselvallig weer en uitdagingen per seizoen.

Premium editie bevat:
- Cities Skylines 2
- Steelbook
- 2-zijdige tekenbare kaart
- 2 speciale pennen met wisbare inkt
- Digitale Espansion Pass


Login or register to join the conversation