Quantcast
Class of Heroes 1&2 Complete Edition | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Class of Heroes 1&2 Complete Edition - €39.99

Genre: RPG
Platform: PlayStation 5
EAN: 5060690796978
Staat: Nieuw
Reviewscore: 3.9 / 5

Bestel direct voor €0.00 €39.99
PlayStation 5 games overzicht
Class of Heroes 1&2 Complete Edition - PlayStation 5

Omschrijving

De Class of Heroes-serie keert terug voor een nieuwe generatie. Ervaar zowel de originele Anniversary Edition als 2G, nu geremasterd en klaar voor jouw plezier! Leef twee keer het leven van een student terwijl je door eindeloze kerkers kruipt, bouw je perfecte cohort studenten op, neem het op tegen hordes vijanden, in de Complete Edition die zowel spellen!

Stel je perfecte rooster samen en kies zelf het ideale gezelschap van 6 studenten om de labyrinten te bestormen. Mix en match uit 10 races en 18 klassen, elk met hun eigen unieke vaardigheden. Kruip door meer dan 100 labyrintkaarten en neem het op tegen meer dan 250 potentiële vijanden. Vergeet niet artefacten te verzamelen, interdimensionale reizen te verkennen en tegenslagen te overwinnen. Jij bepaalt de standaard waarop je gedijt, noteert recepten voor wapens, drankjes en eventuele upgrades die nodig zijn.

Groepen opgewonden studenten lopen door de deuren van de Academies om de vaardigheden van het vak te leren en vertrekken als de volgende klasse helden! Heb je wat er nodig is?


Login or register to join the conversation