Quantcast
Classified - France '44 | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Classified - France '44 - €29.99

Genre: Strategy
Platform: PlayStation 5
EAN: 5056208823007
Staat: Nieuw
Reviewscore: 3.8 / 5

Bestel direct voor €0.00 €29.99
PlayStation 5 games overzicht
Classified - France '44 - PlayStation 5

Omschrijving

Voer een eliteteam aan van geallieerde bondgenoten in het door de nazi's bezette Frankrijk en sticht chaos in de aanloop naar D-Day in deze ambitieuze, tactische turn-based game. Neem het op tegen de machtige Duitse oorlogsmachine en leid gewaagde invallen in bezet gebied. Kun jij het verschil maken en de geallieerde overwinning binnen handbereik brengen?

Classified: France '44 is een nieuwe turn-based strategiegame die zich afspeelt in WO II tijdens de wanhopige maanden van de aanloop naar de geallieerde invasie van Frankrijk in juni 1944.

Voer het bevel over een team van geallieerde commando's en Franse verzetsstrijders. Rekruteer elite-agenten en vorm een team om de nazi's te bestoken met een campagne van sabotage en verwoesting. Werk met concurrerende facties om het verzetsnetwerk op te bouwen en diep in bezet gebied Duitse doelwitten aan te vallen. Maar hoe meer chaos je aanricht, des te meer de blik van de meedogenloze geheime politie, de Gestapo, op je valt.

Tijdens spannende, door de operaties van de geallieerden en de Fransen geïnspireerde missies brengt deze game de gevechten uit de Tweede Wereldoorlog tot leven door turn-based tactische elementen naar een hoger niveau te tillen. Elke playthrough van de campagne zal anders zijn. En als je je vaardigheden echt op de proef wilt stellen, kun je met onze veelzijdige Mission Creator ook nog zelfgemaakte missies creëren, delen en downloaden.'


Login or register to join the conversation