Quantcast
Company of Heroes 3 - Metalcase Edition | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Company of Heroes 3 - Metalcase Edition - €28.00

Korting €31.99
Genre: Strategy
Platform: PlayStation 5
EAN: 5055277049639
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.6 / 5

Bestel direct voor €59.99 €28.00
PlayStation 5 games overzicht
Company of Heroes 3 - Metalcase Edition - PlayStation 5

Omschrijving

Company of Heroes 3 Console Edition biedt een explosieve mix van actie, tactiek en strategie.

Beleef een geheel nieuw oorlogstoneel met bloedstollende gevechten in nieuwe omgevingen met nieuwe facties en internationale gevechtsgroepen. Ga verder dan het slagveld door vitale bevoorradingslijnen op te zetten en inlichtingennetwerken in kaart te brengen met de nieuwe dynamische 'Campaign Map', zodat geen twee campagnes hetzelfde zijn. Duik vervolgens in de verhalende Noord-Afrikaanse operatie voor een filmische blik op het gebied zoals je nog nooit eerder hebt gezien.

Elke slag vertelt een verhaal. Wat zal het jouwe zijn?

VEELGEPREZEN TACTISCHE GAMEPLAY IS BETER DAN OOIT.


De basisgameplay van Company of Heroes komt naar console, waar spelers winnen door hun tegenstanders te slim af te zijn en niet door ze te verslaan.
De klassieke mechanismen zijn verbeterd met nieuwe systemen voor dekking, flankering, gecombineerde wapens en rijkere mechanismen voor omgevingsvernietiging.
Innovatieve gevechten zoals breaching, verticality-tactieken en sandbox-gerichte missies zullen veteraan Company of Heroes-spelers versteld doen staan.

ZORGVULDIG OMGEZET NAAR CONSOLE

Company of Heroes 3 is speciaal gebouwd voor consoles, met een aangepaste UI, volledige controllerondersteuning en functies waarmee je in je eigen tempo kunt spelen. De veelgeprezen mix van actie, tactiek en strategie wordt nu met volle kracht naar de PlayStation 5 en Xbox Series S en X gebracht.

Er is goed nagedacht over de ondersteuning voor controllers, zodat je met maximale precisie de juiste bewegingen kunt maken, wanneer jij dat wilt.
De gebruikersinterface in de game is opnieuw ontworpen, waarbij rekening is gehouden met de indeling van de knoppen en de leesbaarheid, wat zorgt voor een onberispelijke console-ervaring.

SPEEL OP JE EIGEN TEMPO


Dynamische campagnekaartmechanismen introduceren een herspeelbare campagne-ervaring met langetermijnstrategieën en ongekende keuzemogelijkheden.
Met 'Full Tactical Pause' nemen spelers de controle over het slagveld door de actie te bevriezen, hun volgende zetten strategisch te plannen en te kijken hoe alles zich glorieus ontvouwt, zodat iedereen de ultieme tacticus kan worden.

FILMISCHE MILITAIRE ACTIE TILT ZOWEL DE GAMEPLAY ALS DE BEELDEN NAAR NIEUWE HOOGTEN

Nieuwe oorlogsgebieden bieden een schilderachtig decor met weelderige en kleurrijke kaarten en een verscheidenheid aan authentieke slagveld kenmerken, zoals winderige mediterrane bergpassen, barre Noord-Afrikaanse woestijnen en kustgezichten.

Verken verhalen van het intense conflict in Noord-Afrika en het Italiaanse schiereiland, zoals die van de Italiaanse partizanen.


Login or register to join the conversation