Quantcast
Crymachina - Deluxe Edition | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Crymachina - Deluxe Edition - €28.00

Korting €41.99
Genre: Actie Avontuur
Platform: PlayStation 5
EAN: 0810100862848
Staat: Nieuw
Reviewscore: 3.6 / 5

Bestel direct voor €69.99 €28.00
PlayStation 5 games overzicht
Crymachina - Deluxe Edition - PlayStation 5

Omschrijving

Duizenden jaren geleden werd het menselijk ras vernietigd. Acht synthetische, AI-gestuurde wezens die bekend staan als de Shinki, of Divine Machines, hebben de taak gekregen om het menselijk ras te verlossen. Join Life, Mikoto en Ami, drie E.V.E. (de gerepliceerde psyche van mensen geïmplanteerd in synthetische lichamen) in hun zoektocht naar hun menselijkheid. Verken de uitgestrektheid van Eden en ontdek de geheimen van de Shinki en het einde van de mensheid. Herstel je krachten, upgrade je groep en bekijk persoonlijkheidsgegevens in de imitatietuin.

Dood je tegenstanders in snelle, flitsende gevechten met verschillende uitrustingen, waaronder melee-, afstands- en schouderwapens. Upgrade en breid je wapens uit om krachtige effecten toe te voegen aan elke slag, en voer combo's uit om je vijanden naar een vroeg graf te sturen.

De huiveringwekkende, prachtige graphics brengen de wereld van 'CRYMACHINA' tot leven met oogverblindende beelden. Ondersteund door het duistere en emotionele verhaal, neemt 'CRYMACHINA' fans mee op een echt sfeervolle reis op zoek naar de betekenis van de mensheid.

- Verpletter grote vijanden in flitsende, actievolle RPG-gevechten die naadloos overgaan in wereldverkenning
- Dit emotionele verhaal duikt diep in de kwaliteiten van de mens en dwingt spelers hun perceptie van de mensheid in twijfel te trekken
- Verbluffende beelden worden ondersteund door verleidelijke scifi-graphics van Rolua en Yoshi6054

Inhoud:
- Het spel 'CRYMACHINA'
- Digitale soundtrack om te downloaden
- Mini-kunstboek


Login or register to join the conversation