Quantcast
Custom Mech Wars | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Custom Mech Wars - €78.00

Korting €11.99
Genre: Actie Avontuur
Platform: PlayStation 5
EAN: NDG6852937328
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4 / 5

Bestel direct voor €89.99 €78.00
PlayStation 5 games overzicht
Custom Mech Wars - PlayStation 5

Omschrijving

Breng maatwerk tot het uiterste met het Omega Customization System en vecht met unieke gevechtseenheden in dit gloednieuwe third-person shooter-mechaspel.

Bouw vrijelijk mechs met allerlei ontwerpen en parameters, hoe onconventioneel ook. De enige beperking is je fantasie. Neem bijvoorbeeld de Full Weapon Bot, tot de tanden bewapend met tien geweren en tien raketten; de Asuro Bot, uitgerust voor de strijd met drie hoofden en zes armen; de Motor Bot, gemonteerd met verschillende bazooka's; en de Bipedal Tank, een gevechtsvoertuig met poten.

Zet je aangepaste mechs in en vecht tegen vloten van naderende vijanden. Verzamel onderdelen van de vernietigde vijanden voor verdere aanpassingen. Neem vervolgens je zeer gepersonaliseerde mechs mee op steeds uitdagendere missies.

Het slagveld strekt zich online uit, waar je je krachten kunt bundelen met andere spelers om coöpmissies te voltooien. Maak indruk op je vrienden met je eindeloos fantasierijke aanpassingen.

Jouw creativiteit zal olie op het vuur gooien van dit op mecha gebaseerde conflict. De grote strijd om Omega Customised mecha begint hier!


Login or register to join the conversation