Quantcast
Dead Cells - Return to Castlevania Edition | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Dead Cells - Return to Castlevania Edition - €38.00

Korting €6.99
Genre: Platform Game
Platform: PlayStation 5
EAN: 5060264378135
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.8 / 5

Bestel direct voor €44.99 €38.00
PlayStation 5 games overzicht
Dead Cells - Return to Castlevania Edition - PlayStation 5

Omschrijving

Speel de bekroonde actie-roguelite Dead Cells en de 4 originele DLC's, plus ontgrendel Castlevania-content met de Return to Castlevania DLC!

Dead Cells is een roguelite, op metroidvania geïnspireerd actie-platformspel. Je verkent een uitgestrekt, steeds veranderend kasteel... ervan uitgaande dat je je een weg kunt banen langs de bewakers in 2D souls-lite-gevechten. Geen controleposten. Dood, sterf, leer, herhaal. We brengen om de paar maanden gratis inhoudsupdates uit om het spel ook fris te houden!

Ontgrendel de vier originele Dead Cells DLC's, waardoor je content uit de late game krijgt plus een heel nieuw pad om te volgen, met een alternatief einde en massa's nieuwe vijanden, wapens en outfits.

Keer terug naar Castlevania: werk samen met Richter Belmont en Alucard om door de eeuwenoude gangen van Dracula's Castle te vechten. Gebruik iconische Castlevania-wapens tegen hordes monsters om de troonzaal van de Dark Lord zelf te bereiken...

- Alle DLC inbegrepen op de cartridge
- Exclusieve retro omkeerbare hoes
- Het basisspel bevat 17 niveaus, 5 eindbazen en zo'n 150 wapens en vaardigheden - speren, zwaarden, bogen, magische spreuken, schilden, huisdieren, braadpannen enz. Noem maar op, we hebben het.
- Bevat vier originele Dead Cells DLC's, waardoor je content uit de late game krijgt plus een heel nieuw pad om te volgen, met een alternatief einde en massa's nieuwe vijanden, wapens en outfits.
- Werk samen met Richter Belmont & Alucard om door de eeuwenoude gangen van Dracula's Castle te vechten. Gebruik iconische Castlevania-wapens tegen hordes monsters om de troonzaal van de Dark Lord zelf te bereiken...


Login or register to join the conversation