Quantcast
Death or Treat | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Death or Treat - €22.00

Korting €7.99
Genre: Actie Avontuur
Platform: PlayStation 5
EAN: 5061005780309
Staat: Nieuw
Reviewscore: 3.6 / 5

Bestel direct voor €29.99 €22.00
PlayStation 5 games overzicht
Death or Treat - PlayStation 5

Omschrijving

Death or Treat is een spannende 2D hack & slash roguelite die vol zit met snelle actie. Laat je meenemen op een onvergetelijke reis door de spookachtige wereld van HallowTown.

Je speelt Scary, de eigenaar van de Ghost Mart en leider in de productie van Halloween-snoepjes.
Verken je de uitgestrekte en ingewikkelde werelden van Darkchat, Riptok, Deviltube en FaceBoo verkennen! Neem het op tegen vele vijanden en zorg dat je alle uitdagingen overleeft. m alle vijanden te verslaan en elke uitdaging te overleven.

Met prachtig handgeschilderde omgevingen en traditionele animatie brengt Death or Treat een unieke en meeslepende ervaring in de gameplay. Kies je favoriete vechtstijl en wapenstijl, of deze nu snel, zwaar of op afstand is. En hack & slash je een weg door talloze hordes vijanden!

Vlieg door de lucht en val de menigte met kracht aan, beweeg behendig en zoek naar de zwakke punten van je tegenstanders. De game wordt lastiger met elk level, waardoor overleven een steeds moeilijkere taak wordt. Maar wees niet bang, want je kunt onderweg waardevolle verborgen schatten verzamelen om nieuwe en angstaanjagende wapens en spookachtige vaardigheden te ontgrendelen die je op je reis zullen helpen.

Ontmoet de spookachtige maar vriendelijke buren van HallowTown en verken een hele wereld vol verrassingen en verborgen geheimen.

- Kies de manier waarop jouw wil spelen, vecht- en wapenstijl
- Ontdek een gigantische, kleurrijke, handgetekende wereld
- Ervaar snelle actie en overkom talloze uitdagingen!


Login or register to join the conversation