Quantcast
Death's Door: Ultimate Edition | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Death's Door: Ultimate Edition - €28.00

Korting €21.99
Genre: Actie Avontuur
Platform: PlayStation 5
EAN: 5060760888589
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.7 / 5

Bestel direct voor €49.99 €28.00
PlayStation 5 games overzicht
Death's Door: Ultimate Edition - PlayStation 5

Omschrijving

De zielen van de doden oogsten en op een klok slaan gaat misschien vervelen, maar het is wel eerlijk werk voor een Kraai. De klus wordt interessant als de aan jou toegewezen ziel wordt gestolen en je een wanhopige dief moet volgen in een land waar de dood geen vat op heeft - waar wezens veel langer leven dan de bedoeling is en overlopen van hebzucht en macht.

Gevechten met scherpe klauwen: gebruik contactwapens, pijlen en magie om een reeks fantastische beesten en halfgoden te verslaan. Fouten worden bestraft en overwinning wordt beloond. Neem een voorsprong door je personagestatistieken aan te passen en de vaardigheden en upgrades die je verkrijgt onder de knie te krijgen.

Een prachtig sombere wereld: waag je door de Deuren en verken een land vol vreemde bewoners en geheimen en geef de bijzondere figuren die je onderweg tegenkomt nieuwe hoop.

Een duister mysterie om te ontrafelen: vind en versla reusachtige tirannen met hun eigen verhalen en beweegredenen. Beleef een somber verhaal vol duistere humor, waarin je de waarheden ontdekt achter de reis van de zielen, de rol van de Kraaien en de oorsprong van de Deuren.

De Ultimate Edition Bevat:
- Het Spel
- Exclusieve Artbook
- Officiële Soundtrack CD in Kartonnen hoes
- Verzameldoos waar alle inhoud in zit


Login or register to join the conversation