Quantcast
Disgaea 6 Complete Deluxe Edition | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Disgaea 6 Complete Deluxe Edition - €28.00

Korting €31.99
Genre: RPG
Platform: PlayStation 5
EAN: 0810023039181
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.5 / 5

Bestel direct voor €59.99 €28.00
PlayStation 5 games overzicht
Disgaea 6 Complete Deluxe Edition - PlayStation 5

Omschrijving

Maak kennis met Zed, een zombie die boven hen allemaal is uitgestegen op één na - een God van vernietiging! Functies zoals Super Reincarnation, 3D-beelden (een primeur voor deze serie) en aanpasbare gameplay-instellingen maken dit de perfecte game voor zowel nieuwe als oude Disgaea-fans!

Van graf tot glorie - Sluit je aan bij Zed in zijn zoektocht om boven zijn lage status uit te stijgen en een god van vernietiging uit te dagen. Ontmoet onderweg maffe personages, verken chaotische nieuwe werelden en ontdek de kracht van banden en vastberadenheid tussen broers en zussen

Onsterfelijk en niet te stoppen - Ervaar over-the-top tactische gevechten, compleet met waanzinnige speciale aanvallen en een breed scala aan bondgenoten om uit te kiezen. En als de dingen te harig worden, gebruik dan Super Reincarnation om het te blijven proberen totdat het je lukt!

Een onderwereld voor iedereen - speel op uw gemak, en zelfs onderweg! Met aanpasbare gameplay-functies zoals Auto, Retry en Replay, kunnen zowel nieuwe als terugkerende spelers een HL-verbeteringservaring creëren die bij hun levensstijl past. Duiken in Disgaea is nog nooit zo eenvoudig geweest!
Bovendien bevat Disgaea 6 Complete nieuwe recolor-DLC en alle eerder uitgebrachte personage- en cosmetische DLC.


Login or register to join the conversation