Quantcast
DNF Duel | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

DNF Duel - €38.00

Korting €21.99
Genre: Fighting Game
Platform: PlayStation 5
EAN: NDG5201472048
Staat: Nieuw
Reviewscore: 3.6 / 5

Bestel direct voor €59.99 €38.00
PlayStation 5 games overzicht
DNF Duel - PlayStation 5

Omschrijving

Ontmoet je favoriete Dungeon and Fighter-personages van dichtbij en persoonlijk - DNF DUEL herinterpreteert feilloos de iconische klassen uit de klassieke Dungeon and Fighter RPG. Of het nu de bliksemsnelle en flitsende geweerschoten zijn van de sluwe Ranger of de ongeremde rauwe kracht van de waanzinnige Berserker, de iconische eigenschappen van elk personage zijn versterkt en herwerkt.

Een adembenemende wereld geboren uit het Dungeon and Fighter-universum - 16 jaar overlevering is geïntegreerd in de verhalen en karakterontwikkeling van DNF DUEL, ondersteund door de verbluffende grafische details die naadloos samenvloeien met de toneelontwerpen van Arad.

Unieke gevechtsmechanismen voor strategisch vechten - DNF DUEL tilt het vechtspelgenre naar een geheel nieuw niveau met zijn unieke vechtsysteem en tactieken. Elk iconisch personage heeft zijn kenmerkende bewegingen en sterke punten, die verder worden geaccentueerd door hun Awakening-effecten. Vergeet niet je MP-meter en witte schademeter bij te houden, anders zou je tegenstander je verrassen!

Leun achterover en ontspan met soepele online gameplay - Spring gemakkelijk online om te duelleren tegen je vrienden of andere uitdagers over de hele wereld! Volledig uitgerust met exclusieve servers en PlayStation Network, worden wedstrijden in DNF DUEL gegarandeerd een low-lag en naadloze multiplayer-ervaring.

Modi en functies:
- Online modus: Officiële wedstrijd, Spelerswedstrijd, Klassement
- Lokale modus: Vrij vechten, Verhaalmodus, Arcademodus, Survivalmodus
- Oefenmodus: Trainingsmodus, Tutorial
- Verzameling: Spelersprofiel, Replaybibliotheek, Galerie, Glossarium

Ondersteunde talen:
- Systeem: Engels, Koreaans, Japans, Chinees (vereenvoudigd)
- Voice-over: Koreaans, Japans, Chinees


Login or register to join the conversation