Quantcast
Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons - €22.00

Korting €7.99
Genre: Fighting Game
Platform: PlayStation 5
EAN: NDG8060349847
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.4 / 5

Bestel direct voor €29.99 €22.00
PlayStation 5 games overzicht
Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons - PlayStation 5

Omschrijving

Ga lekker knokken in Double Dragon-stijl met deze nieuwe versie van de iconische beat 'em up-reeks. Het jaar is 199X en New York City is door een nucleaire ramp verwoest, waardoor de bewoners moeten vechten om te overleven terwijl rellen en misdaad hoogtij vieren . Criminele bendes hebben de stad overgenomen en vechten voor de heerschappij. Jonge Billy en Jimmy Lee pikken het niet meer en zijn vastbesloten de bendes zelf uit hun stad te verdrijven.

Ontdek het prille begin van de jonge Double Dragon-broers terwijl ze het opnemen tegen nieuwe en bekende vijanden in een alternatief verhaal. In deze frisse roguelite-versie is elk potje een nieuwe kans op actie. De moeilijkheid van de missies wisselt afhankelijk van de volgorde waarin je deze kiest dankzij een unieke en dynamische levelstructuur.

Wissel tussen het klassieke duo Billy en Jimmy, kies voor Marian en Uncle Matin of experimenteer met 9 extra ontgrendelbare personages met elk hun speciale moves en unieke speelstijlen. Met lokale coöp voor 2 spelers krijg je vier keer zo veel actie terwijl jij en een vriend de straten schoonvegen.

Belangrijkste kenmerken:
- TAG TEAM-ACTIE - Kies twee vechters en wissel probleemloos tussen hen, waardoor tal van strategieën, combo's en defensieve en offensieve moves mogelijk zijn.
- BEAT 'EM UP MET ROGUELITE-ELEMENTEN - Geniet van eindeloos speelplezier en gebruik de functie om je missies dynamisch te kiezen. De volgorde hiervan bepaalt de duur van de missies, het aantal vijanden en de algemene moeilijkheidsgraad. Aan het eind van elke missie kies je wat je wilt verbeteren aan de hand van willekeurige upgrades die je voor je personage kunt kopen. Je kunt natuurlijk ook je geld bewaren om spelers tijdens de missie te reanimeren.
- 13 UNIEKE SPEELBARE PERSONAGES - Begin het gevecht met Billy, Jimmy, Marian en Uncle Matin. Gaandeweg verdien je tokens waarmee je een uitgebreide selectie van nog eens 9 personages met elk hun eigen speelstijl en voordelen kunt ontgrendelen. Kies je vechtersduo zorgvuldig aan de hand van hun sterke en zwakke kanten.
- GEEF JE ERVARING EN BELONINGEN VORM - Pas de moeilijkheidsgraad aan om te bepalen hoeveel tokens je per sessie verdient en gebruik deze vervolgens om content in de Token Shop te ontgrendelen, waaronder personages, tips en meer. Je kunt zelfs aanpassingen doorvoeren, zoals permanente dood of oneindige modus.
- LOKALE COÖP - Veeg de straten van de stad schoon samen met een vriend in de lokale coöpmodus voor maximaal twee spelers.


Login or register to join the conversation