Quantcast
Dyschronia: Chronos Alternate (PSVR2 Required) | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Dyschronia: Chronos Alternate (PSVR2 Required) - €28.00

Korting €11.99
Genre: RPG
Platform: PlayStation 5
EAN: 5060522099840
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.4 / 5

Bestel direct voor €39.99 €28.00
PlayStation 5 games overzicht
Dyschronia: Chronos Alternate (PSVR2 Required) - PlayStation 5

Omschrijving

Speel alle drie de afleveringen van het sciencefiction-misdaadonderzoek in anime-stijl. Aflevering I, II en III zijn bij dit product inbegrepen. Episode I en II zijn nu beschikbaar om te spelen en Episode III volgt later in 2023.

Je woont in Astrum Dichtbij. Een kunstmatige zeestad afgesloten van de buitenwereld onder een enorme koepel. Deze veilige haven wordt gezien als het laatste paradijs voor de mensheid aangezien het op de rand van vernietiging staat.

Astrum Close is een wetenschappelijk geavanceerde stad met een misdaadcijfer van 0,001%. Revolutionaire nieuwe technologie voorspelt misdaad voordat het ooit gebeurt, dankzij de onvermoeibare inspanningen van stadsstichter Albert Rumford.

Maar de fundamenten van Astrum Close worden geschokt wanneer Rumford zelf vermoord wordt aangetroffen in een misdaad die door alle rechten niet mogelijk had moeten zijn.

Je naam is Hal Scion, en je bent een onderzoeker met een verschil. Je staat bekend als een 'variante mens', een persoon die het unieke vermogen heeft om zowel in het verleden te kijken als het te veranderen. En jouw unieke vaardigheden zijn precies wat nu nodig is.

Er zullen dreigende krachten zijn die je mentale behendigheid op de proef zullen stellen. Verberg, ren, sluip en ontsnap aan gevaar terwijl je bewijsmateriaal verzamelt. Beschuldig vervolgens de daders in spannende rechtszaalreeksen waarin je hun schuld moet bewijzen, zelfs als ze je bij elke stap bevechten.


Login or register to join the conversation