Quantcast
EA Sports FC 24 | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

EA Sports FC 24 - €29.99

Korting €20
Genre: Sport
Platform: PlayStation 5
EAN: NDG7761878170
Staat: Nieuw
Reviewscore: 5 / 5

Bestel direct voor €49.99 €29.99
PlayStation 5 games overzicht
EA Sports FC 24 - PlayStation 5

Omschrijving

EA SPORTS FC™ 24 is een nieuw tijdperk voor The World's Game: meer dan 19.000 volledig gelicenseerde spelers, meer dan 700 teams en meer dan 30 competities die samenspelen in de meest authentieke voetbalervaring die ooit is gecreëerd.

Voel je dichter bij de wedstrijd met drie baanbrekende technologieën die in elke wedstrijd voor ongekend realisme zorgen: HyperMotionV, PlayStyles optimised by Opta en een ingrijpend gewijzigde Frostbite™ Engine plus nieuwe grafische instellingen die levendige en geoptimaliseerde beelden op pc ontgrendelen.

HyperMotionV neemt de wedstrijd op zoals hij daadwerkelijk gespeeld wordt, waarbij gebruik wordt gemaakt van volumetrische gegevens van meer dan 180 professionele heren- en dameswedstrijden om ervoor te zorgen dat de beweging van spelers in de game nauwkeurig de actie uit het echte leven op het veld weergeven.

PlayStyles geven sporters dimensies, waarbij gegevens van Opta en andere bronnen geïnterpreteerd worden tot kenmerkende vaardigheden die het realisme en de individualiteit van elke speler verhogen.
De ingrijpend gewijzigde Frostbite™ Engine levert The World's Game in levensechte details en maakt elke wedstrijd nog meeslepender.

Ontwikkel clublegendes en verbeter spelers met de gloednieuwe Ultimate Team™ Evolutions, en verwelkom damesvoetballers op het veld, naast de heren, om je droomelftal samen te stellen.
Schrijf je eigen verhaal in Managers- en Spelerscarrière en ga met vrienden het veld op met cross-play** in Clubs en VOLTA FOOTBALL™.

EA SPORTS FC™ 24 is het volgende hoofdstuk in een meer vernieuwende toekomst van het voetbal.


Login or register to join the conversation