Quantcast
EA Sports UFC 5 | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

EA Sports UFC 5 - €55.00

Korting €24.99
Genre:
Platform: PlayStation 5
EAN: 5030931125263
Staat: Nieuw
Reviewscore: 3.9 / 5

Bestel direct voor €79.99 €55.00
PlayStation 5 games overzicht
EA Sports UFC 5 - PlayStation 5

Omschrijving

EA Sports™ UFC® 5 is zo echt als maar zijn kan. Dankzij de geavanceerde rendermogelijkheden van de Frostbite™-engine lijken je favoriete vechters nu realistischer dan ooit. Deze levensechte details zorgen er in combinatie met natuurgetrouwe next-gen omgevingen voor dat hun opkomst in de Octagon net zo spectaculair aanvoelt als een PPV-hoofdevenement. Het gloednieuwe Real Impact System brengt de intensiteit en strategie van een gevecht tot leven, omdat sneden en geabsorbeerde aanvallen van invloed kunnen zijn op mobiliteit, verdediging, stamina en nog veel meer. Als je te veel verwondingen oploopt, kan de arts het gevecht stoppen. Voor liefhebbers van het grondgevecht zorgt Seamless Submissions ervoor dat worstelen vloeiender en realistischer aanvoelt dan ooit tevoren. En wil je graag nog eens nagenieten van je overwinning? De nieuwe Cinematic K.O. Replays tonen je winnende afstraffingen in hun volle glorie. UFC 5 updatet elke maand met nieuwe Fight Week-content, features en uitdagingen op basis van echte UFC-evenementen. Bovendien biedt Alter Egos elke maand nieuwe speelbare versies van je favoriete vechters. Haal de volgende evolutie van vechtgames in huis met UFC 5.

REAL IMPACT SYSTEM

Wat maakt een MMA-gevecht echt? Het is de inzet, de techniek, het drama en de pure realiteit van het moment. UFC 5 legt dat in meer authentieke details vast dan ooit tevoren, van grafische upgrades van de volgende generatie die gameplay-animaties een nieuw leven geven, verwondingssystemen die de brutaliteit en strategie van het vechtspel combineren, gameplay-updates die de actie nog vloeiender en realistischer maken, en nog veel meer.

Authentic Damage

Snijwonden, blauwe plekken en zwellingen ontstaan op nauwkeurige locaties op basis van de verwondingen die je toebrengt en incasseert in het spel, waaronder meer dan 64.000 mogelijke combinaties van gezichtsverwondingen die een vechter kan oplopen. Alle verwondingen worden nu gedetailleerder weergegeven dan ooit tevoren en beïnvloeden de personage-eigenschappen op een daadwerkelijk authentieke manier.

Het veroorzaken van een snee op het voorhoofd van tegenstanders waardoor bloed in het oog druppelt, zal het zicht belemmeren en ervoor zorgen dat ze aan die kant meer verwondingen oplopen, omdat ze de aanvallen niet zien aankomen. Breek de neus van tegenstanders om hun ademhaling te belemmeren en hun herstel van stamina te vertragen. Als je personages te veel lage kuittrappen krijgen, beginnen ze te hinken en wordt hun mobiliteit verminderd. Authentic Damage voegt gloednieuwe mogelijkheden toe aan het gevecht.

Artscontroles en onderbrekingen

Authentic Damage zorgt voor authentieke resultaten. Als de speler aanzienlijk letsel oploopt, zoals een gebroken neus of gezwollen oog, kan de scheidsrechter nu ingrijpen, de actie onderbreken en de arts aan de ringzijde vragen om de verwondingen te inspecteren. Als de speler niet in staat is om van tactiek te veranderen en het geblesseerde lichaamsdeel te beschermen tegen klappen, kan de arts het gevecht stoppen, net als in de echte Octagon. Dit biedt spelers meer strategische kansen om te overleven.

NIEUWE AANVALLEN EN REACTIES OP RAKE KLAPPEN EN TRAPPEN

Aanvallen zijn geëvolueerd. UFC 5 bevat gloednieuwe animaties voor ground and pound-ellebogen, draaiende aanvallen en verschillende andere stoten, trappen, knieën en ellebogen. Bovendien bootsen nieuwe aanvalsanimaties krachtpatsers, professionele kickboksers en nog veel meer na, waardoor je geheel nieuwe manieren krijgt om staand klappen uit te delen. Daarnaast zorgen nieuwe animaties voor klappen, trappen en physics ervoor dat je de impact van een zuivere connectie voelt.

SEAMLESS SUBMISSIONS

Het nieuwe Seamless Submissions fungeert als een vernieuwde uitbreiding van de bestaande grapplingsystemen met snellere animaties en de verwijdering van minigames. Beginners kunnen Grapple Assist gebruiken voor hulp op de mat, terwijl veteranen kunnen genieten van meer diepgang. De nieuwe submissions bieden een soepelere en authentiekere spelervaring die een lust voor het oog is voor liefhebbers van het grondgevecht.


Login or register to join the conversation