Quantcast
Elden Ring Shadow of the Erdtree Edition | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Elden Ring Shadow of the Erdtree Edition - €74.99

Genre: RPG
Platform: PlayStation 5
EAN: 3391892031027
Staat: Nieuw
Reviewscore: 3.9 / 5

Bestel direct voor €0.00 €74.99
PlayStation 5 games overzicht
Elden Ring Shadow of the Erdtree Edition - PlayStation 5

Omschrijving

Land of Shadow.
Een plaats verborgen door de Erdtree.
Waar de godin Marika voor het eerst voet aan wal zette.
Een land gezuiverd in een onbezongen strijd.
In vuur en vlam gezet door Messmer.
Het was naar dit land dat Miquella vertrok.
Zichzelf verlossend van zijn huid, zijn kracht, zijn afkomst.
Van alle gouden dingen.
En nu wacht Miquella
de terugkeer van zijn beloofde Heer.

ELDEN RING, winnaar van honderden onderscheidingen waaronder The Game Awards' 'Game of the Year' en Golden Joystick Awards' 'Ultimate Game of the Year,' brengt een nieuw avontuur naar de Tarnished in Lands Between. ELDEN RING Shadow of the Erdtree DLC is FromSoftwares grootste uitbreiding tot nu toe, waarin spelers het verborgen mysterie van de wereld uit de veelgeprezen game moeten ontrafelen.

Een nieuw verhaal
Geleid door Empyrean Miquella worden spelers naar het Land of Shadow gelokt, een plek die wordt overschaduwd door de Erdtree waar de godin Marika voor het eerst voet aan wal zette.
In dit vreemde nieuwe land ontdekken spelers de duistere geheimen van de wereld terwijl ze anderen ontmoeten die in Miquella's voetsporen treden met bijbedoelingen.

Ontdek een vertrouwde wereld vol nieuwe geheimen
ELDEN RING Shadow of the Erdtree neemt spelers mee naar een andere wereld dan die van Lands Between en verkent het Land of Shadow, een compleet nieuwe wereld van ELDEN RING.
Spelers kunnen naadloos heen en weer reizen tussen de uitgestrekte kaarten, afgewisseld met diverse situaties en nauwgezette kerkers waar dreigende vijanden rondzwerven.

Een verder verdiepte RPG
Shadow of the Erdtree voegt nieuwe wapens, uitrusting, wapenvaardigheden en magie toe die niet te vinden zijn in het basisspel ELDEN RING, samen met nieuwe vijanden, eindbaasgevechten en plotlijnen om de RPG-vrijheid van spelers verder te vergroten.
Neem het op tegen deze bedreigingen met de nieuwe krachten die je kunt verwerven.

Shadow of the Erdtree Edition

- ELDEN RING Shadow of the Erdtree Edition* is een bundel van de ELDEN RING-basisgame en de Shadow of the Erdtree-uitbreiding.
- ELDEN RING Shadow of the Erdtree is een grootschalige uitbreiding. De ELDEN RING-basisgame is vereist om de uitbreiding te spelen.

*Het basisspel wordt als disc meegeleverd.

*Een enkele downloadcode voor Shadow of the Erdtree kan worden gebruikt op zowel PlayStation®4 als PlayStation®5, of Xbox One en Xbox Series X|S.


Login or register to join the conversation