Quantcast
Endless Dungeon Day One Edition | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Endless Dungeon Day One Edition - €28.00

Korting €11.99
Genre: Actie Avontuur
Platform: PlayStation 5
EAN: 5055277043705
Staat: Nieuw
Reviewscore: 3.5 / 5

Bestel direct voor €39.99 €28.00
PlayStation 5 games overzicht
Endless Dungeon Day One Edition - PlayStation 5

Omschrijving

ENDLESS™ Dungeon Day One Edition bevat:
- 'Die-Hard Elite' Skin Pack.
- Digitaal 'Reckless Squad'-kunstboek.
- Digitale originele soundtrack.
- Elite Pioneer' Skin Pack.
- Fysiek 'Reckless Squad' Art Book.


ENDLESS™ Dungeon is een unieke mix van roguelite, tactische actie en tower defence in het bekroonde ENDLESS™-universum. Duik alleen of met vrienden in co-op in een verlaten ruimtestation, rekruteer een team van schipbreukelingen en bescherm je kristal tegen eindeloze golven monsters... of sterf in je poging, laat je herladen en probeer het opnieuw.

We hebben torens en we hebben wapens
Je bent gestrand op een verlaten ruimtestation vol met monsters en mysteries. Om eruit te komen moet je De Kern bereiken, maar dat lukt niet zonder je kristalbot. Dat krioelende beestje is je sleutel om de procedureel gegenereerde kamers van deze ruimte-ruïne te overleven. Helaas is het ook een kwetsbare ziel, en elk monster hier wil er een stuk van hebben. Je moet snel denken, goed plannen, je torens plaatsen en dan... vuurwerk! Insecten, bots en blobs zullen niets uit de weg gaan om jou en dat kristal in stof en puin te veranderen. Met een grote keuze aan wapens en turrets zal de juiste uitrusting het verschil maken tussen leven en dood.

Strijd alleen of met vrienden

Je kunt de verschrikkingen van het station alleen trotseren, of met een team de uitdaging aangaan in coöp met 3 spelers. Zodra je je groep hebt samengesteld, kun je je acties plannen. Kies hun wapens uit een ruime keuze, van vlammenwerpers tot gif-snipers. Als je klaar bent, ga je het station binnen om de queeste van een personage uit te voeren, een poging te wagen om te ontsnappen of gewoon de plaatselijke bevolking te overvallen. Je zult waarschijnlijk sterven, maar zo gaat dat nu eenmaal in deze ruimtekerker!

Stel je roekeloze team samen
Bereid je voor op een groep kleurrijke helden die allemaal hetzelfde doel nastreven: naar buiten! Elk brengt zijn eigen kaarten op tafel. Zo is er de tanky Bunker die schade opneemt, de vurige Blaze die graag dingen opblaast, of misschien Shroom die haar teamgenoten geneest met haar 'ongewone' wierook. Kies je helden om het team samen te stellen dat voor jou werkt. Naarmate je ze leert kennen, leer je dat ze allemaal hun eigen specifieke motivaties en geheimen hebben...

Monsters, gevaren, geheimen en schatten, oh my!
Ontsnappen betekent het overwinnen van alle gevaren van het station. Ja, allemaal. Dodelijke robots, genadeloze monsters, buit en reusachtige beesten wachten op je bij elke hoek. Hoe dieper je in deze schroothoop duikt, hoe meer je haar tragische geschiedenis ontdekt. Waarom haalt het station elk schip op dat te dichtbij komt? Waarom kom je telkens terug als je het loodje legt? Hoe vertrouwd u ook bent met het ENDLESS™ Universum, het Station heeft meer verhalen te vertellen.


Meer sterven is meer groeien.
Ik haat het om je te zeggen, dit zal niet gemakkelijk zijn en je zou kunnen sterven... veel. Maar dat is oké, want elke keer dat je dat doet, word je terug geladen in de Saloon. Zie het als je centrum van activiteiten (en drankjes), waar je je helden en wapens kunt upgraden, nieuwe wegen naar De Kern kunt vrijspelen, met de plaatselijke bevolking kunt praten, naar muziek kunt luisteren en oppeppende (en heerlijke) drankjes kunt drinken. Spring dan terug in het Station en probeer eruit te komen -- opnieuw.


Login or register to join the conversation