Quantcast
Epic Mickey - Rebrushed | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Epic Mickey - Rebrushed - €54.99

Genre: Actie Avontuur
Platform: PlayStation 5
EAN: 9120131601288
Staat: Nieuw
Reviewscore: 5 / 5

Bestel direct voor €0.00 €54.99
PlayStation 5 games overzicht
Epic Mickey - Rebrushed - PlayStation 5

Omschrijving

Disney Epic Mickey: Rebrushed brengt de magie van Disney tot leven in een levendige 3D-platformgame. Deze prachtige remake stuurt Mickey Mouse op een epische reis door Wasteland, een rijk van vergeten Disney-personages. Als Mickey duik je in een fantastische wereld en geef je, gewapend met verf en thinner, vorm aan je avontuur en het lot van deze alternatieve wereld.

Elke streek van je magische kwast telt! Gebruik verf om schoonheid en harmonie te herstellen of verdunner om je omgeving te veranderen en verborgen geheimen te onthullen. Jouw keuzes beïnvloeden het lot van Mickey en veranderen de uitkomst van deze artistieke odyssee. Word jij de epische held die Wasteland nodig heeft?

Ontmoet verschillende iconische personages zoals Oswald the Lucky Rabbit, Walt Disney's eerste creatie, terwijl je tussen landen reist in Wasteland. Verzamel virtuele Disney-pins, ga creatieve uitdagingen aan en onthul geheimen, allemaal terwijl je klassieke platformlevels verkent die geïnspireerd zijn op animatiefilms en korte films.

Oorspronkelijk bedacht door Warren Spector, opnieuw vormgegeven door Purple Lamp, Disney Epic Mickey: Rebrushed gebruikt ultramoderne visuals en verbeterde besturing om een geliefde klassieker nieuw leven in te blazen. Ervaar nieuwe bewegingsvaardigheden voor Mickey, zoals dash, ground pound en sprinten. Het meeslepende verhaal van de game maakt het tot een onvergetelijk avontuur voor zowel oude fans als nieuwkomers. Sluit je aan bij Mickey Mouse en ontrafel de mysteries van Wasteland in dit eerbetoon aan de nalatenschap van Disney.

- Verken een opnieuw vormgegeven Wasteland, vol tijdloze Disney-personages en -verhalen

- Gebruik het magische penseel: Verf om te creëren, verdunner om te veranderen. Elke keuze vormt je verhaal

- Ontmoet Oswald the Lucky Rabbit, de originele ster van Disney, in een rijke, verhaalgedreven wereld

- Geniet van geavanceerde gameplay met nieuwe vaardigheden en verbeterde visuals in een klassieke omgeving

- Mickey heeft nieuwe moves zoals dash, ground pound en sprinten

- Zeer herspeelbaar met meerdere eindes op basis van je unieke speelstijl en beslissingen


Login or register to join the conversation