Quantcast
Exoprimal | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Exoprimal - €12.00

Korting €47.99
Genre: Shooter
Platform: PlayStation 5
EAN: 5055060953822
Staat: Nieuw
Reviewscore: 3.7 / 5

Bestel direct voor €59.99 €12.00
PlayStation 5 games overzicht
Exoprimal - PlayStation 5

Omschrijving

Exoprimal is een team-based online actiegame waarin de mensheid met behulp van haar geavanceerde exoskelettechnologie het opneemt tegen de meest woeste beesten uit de geschiedenis: dinosaurussen.

De exoskeletten zijn gegroepeerd in verschillende rollen, die spelers zullen besturen om hordes ontzagwekkende dinosaurussen te weerstaan in online-only team action game modes.

In de hoofdmodus 'Jurassic Survival' nemen twee teams van vijf spelers het tegen elkaar op in een groot aantal PvE- en PvP-missies.

Spelers worden naar de plaats van de laatste dinosaurusinvasie gebracht en volgen de aanwijzingen van Leviathan om doelen te bereiken. Het team dat de missie als eerste voltooit, wint.

Of spelers nu rechtstreeks tegenover een ander team staan of twee teams hun krachten bundelen tegen een gemeenschappelijke vijand, het doel is om de doelstellingen zo snel mogelijk te voltooien. Missies variëren afhankelijk van de vaardigheden van de spelers en andere factoren, wat betekent dat geen twee wedstrijden ooit hetzelfde zullen verlopen.

Coöperatieve modus met een beetje competitie

De Jurassic Survival-modus luidt een nieuwe 5-op-5 online team multiplayer-ervaring in. Probeer een reeks missies sneller te voltooien dan je tegenstanders. Wedstrijden eindigen in directe confrontaties tussen squads of wanneer rivalen hun krachten bundelen om een gemeenschappelijke vijand te verslaan.

Geavanceerde wapenkamer

Exoprimal heeft een arsenaal aan exoskeletten om te dragen in de strijd. Elk pak heeft zijn eigen specialiteit en exocombattanten kunnen ertussen wisselen om zich aan te passen aan elke situatie. Ze kunnen zichzelf ook uitrusten met een breed scala aan gereedschappen.

Een Mesozoïsche dreiging

Strijd om te overleven tegen hordes ontelbare velociraptors, pteranodons en een menagerie van andere prehistorische beesten waaronder imposante mastodonten zoals de carnautaur en de ankylosaurus.

Futuristische getrouwheid

Exoprimal, aangedreven door de RE Engine, laat ongekend veel vijanden op het scherm los die je met hightech machines kunt afslachten, terwijl je adembenemende fotorealistische beelden krijgt.

Licht de sluier van het mysterie op

In 2040 begonnen dinosaurussen weer op te duiken en bedreigden het bestaan van de mensheid. Drie jaar later veroorzaakt een vreemd wormgat een vliegtuigcrash waarbij een groep oud-strijders naar een vreemd eiland wordt vervoerd waar een sinistere AI hen dwingt te vechten.


Login or register to join the conversation