Quantcast
Fate/Samurai Remnant | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Fate/Samurai Remnant - €54.99

Korting €15
Genre: RPG
Platform: PlayStation 5
EAN: 5060327537233
Staat: Nieuw
Reviewscore: 3.9 / 5

Bestel direct voor €69.99 €54.99
PlayStation 5 games overzicht
Fate/Samurai Remnant - PlayStation 5

Omschrijving

Het doek gaat open voor een nieuw lot, gepresenteerd door TYPE-MOON en KOEI TECMO GAMES.

Het 4e jaar van het Keian-tijdperk, Edo-periode. Het is al tientallen jaren geleden dat er een einde kwam aan een turbulent, met bloed doordrenkt tijdperk. Mensen genoten van vrede en rust. Maar een gevecht tussen zeven paar Meesters en Dienaren staat op het punt te beginnen, terwijl het 'Waxing Moon Ritual' zich in de schaduw ontvouwt. Miyamoto Iori, een jonge man in Asakusa, raakt verstrikt in het geweld van een heilige graaloorlog.

- Een gloednieuw lot dat zich afspeelt in Edo, midden 17e eeuws Japan
In het Waxing Moon Ritual strijden zeven paar Masters en Servants, historische heldhaftige geesten met een overweldigende kracht, om de almachtige wensvervuller: het Waxing Moon's Vessel. Slechts één paar kan als overwinnaar uit het ritueel komen. Doe mee aan de hevige strijd in Edo vanuit het perspectief van Miyamoto Iori, een ronin, en zijn Servant Sabre die plotseling voor hem verscheen.

- Een actie-RPG waarin je de steden van Edo kunt verkennen
Voel de bruisende sfeer van Edo waar traditionele huizen, samurai-woningen en bordelen te zien zijn. Vorder door het verhaal rond het wassende maanritueel, ontmoet verschillende personages, verken verschillende steden en ga op een breed scala aan missies.

- Meester en dienaar vechten als één
Schakel tussen het besturen van een meester en een dienaar om te vechten tegen vijandige dienaren en gigantische monsters. Ontketen Link Strikes en Affinity Techniques om het tij van de strijd te keren en het Ritueel te overleven.


Login or register to join the conversation