Quantcast
Fishing North Atlantic Complete Edition | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Fishing North Atlantic Complete Edition - €19.99

Korting €20
Genre: Simulatie
Platform: PlayStation 5
EAN: 5060760887698
Staat: Nieuw
Reviewscore: 5 / 5

Bestel direct voor €39.99 €19.99
PlayStation 5 games overzicht
Fishing North Atlantic Complete Edition - PlayStation 5

Omschrijving

Commercieel vissen in de Noord-Atlantische Oceaan! Ontdek de majestueuze wereld van het Canadese Nova Scotia terwijl je de enorme diversiteit van het oceaanleven bewondert. Zoek naar het oceaangoud met opwaardeerbare vissersboten en verschillende vistuigen terwijl je vordert in je visserscarrière.

COMMERCIËLE VISSERIJ
Het vervolg op het populaire simulatiespel Fishing: Barentszzee nodigt je uit om opnieuw je kapiteinshoed op te zetten: verken de grote oceaan van Nova Scotia, probeer geheel nieuwe vismethoden en geniet van een enorm scala aan zeer gedetailleerde schepen in de commerciële visserij-simulator Fishing North Atlantic.

JACHT EN ONTDEK
Ontdek de majestueuze wereld van het Canadese Nova Scotia terwijl je de enorme diversiteit van het oceaanleven bewondert. Verken de visserijzones met upgradebare schepen en uitrusting naarmate je carrière vordert.

REALISTISCHE WERELD
Net als onze vorige game Fishing Barentszzee, laat Fishing: North Atlantic je een sfeervolle en realistische spelwereld ervaren op basis van echte kaarten, boten en vissoorten. Maak je klaar om te genieten van nieuwe weersystemen met verbeterde atmosferische effecten, Noord-Amerikaanse schepen en vistechnieken zoals harpoenen, diepboeienvissen en kreeftenpotten. Door grotere boten en betere uitrusting te kopen, zullen je vissersvaardigheden toenemen.

VISSERIJVAARTUIGEN
Fishing North Atlantic biedt u 27 schepen tot uw beschikking voor alle soorten visserijstijlen en vistechnieken, zoals harpoeneren, dat wordt gebruikt om op zwaardvis en tonijn te jagen. Begin met harpoeneren en werk je omhoog naar het zetten van diepe lijnen, het vangen van sneeuwkrabben of kreeft. Evenals beuglijn, net en trawlvisserij. Heb jij het in je om deze uitdagende taak te vervullen?

CARRIÈRE
Plan het verloop van uw viscarrière het hele jaar door: trotseer regen en sneeuw terwijl u op zoek bent naar de beste visgebieden, maar zorg ervoor dat u niet het risico loopt uw quota te overschrijden! De nieuwe geavanceerde fish-AI vereist het gebruik van GPS en sonar om de beweging van uw prooi te volgen, afhankelijk van het weer en het seizoen.

Belangrijkste kenmerken:

- Vismethoden - harpoenen, dieplijnvissen, kreeften, krabben, beuglijnen, net, trawlvisserij
- Vissoorten - Zwaardvis, Tonijn, Kreeft, Sneeuwkrab, Kabeljauw, Schelvis, Koolvis, Roodbaars, Makreel, Zilverheek
- Geavanceerde watershader en weersysteem, met realistische weergegevens uit het gebied
- Dynamische visprijzen - Andere vissersboten zullen ook vissen en vis leveren in de havens, wat van invloed is op de prijzen
- Dynamische vishabitats - Vissen zullen door de jaarlijkse seizoenen over de kaart zwemmen
- 27 echte handgemaakte boten verkrijgbaar bij licentiepartners in de visserijsector
- Enorme kaart over Nova Scotia, Canada (200x300km) met zes realistische havens
- Licentiepartners voor de visserijsector - A.F. Theriault & Son, Skipasyn, Scanmar, Hermes, Selfa en Moen Marin


Login or register to join the conversation