Quantcast
Fort Solis Limited Edition | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Fort Solis Limited Edition - €28.00

Korting €11.99
Genre: Actie Avontuur
Platform: PlayStation 5
EAN: 8437024411499
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.8 / 5

Bestel direct voor €39.99 €28.00
PlayStation 5 games overzicht
Fort Solis Limited Edition - PlayStation 5

Omschrijving

Een unieke bioscoopervaring!
Het verhaal wordt verteld in vier hoofdstukken. Net als een Netflixserie kan Fort Solis worden gebinged in één intense sessie, of hoofdstuk voor hoofdstuk worden gespeeld zoals een normale tv-serie.

Welkom in Fort Solis
Jack reageert op een vreemde noodoproep van een afgelegen mijnbasis en komt aan bij het donkere en verlate Fort Solis. Met een storm op aantocht gaat hij in al zijn wanhoop naar binnen om contact proberen te leggen. Naarmate de nacht vordert escaleert de situatie, loopt alles uit de hand en ontrafelt het mysterie rondom het lot van de bemanning zich langzaam maar zeker. De storm nadert, waardoor Jack's ontsnapping wordt belemmerd terwijl hij probeert vol te houden tot de ochtend aanbreekt.

Meeslepende verhaallijnen
Fort Solis wil een ervaring van hoge kwaliteit leveren waarin de speler zich volledig kan inleven in de cast en hun lange nacht. Met de acteerprestaties van Roger Clark, Troy Baker en Julia Brown wil Fort Solis in elk hoofdstuk emotie, angst, empathie en nog veel meer overbrengen. Het kernverhaal wordt ondersteund door extra verhalen in audiodagboeken, bewakingsbeelden en fragmenten uit het verleden die leiden tot de huidige gebeurtenissen. En dan zijn er nog de videodagboeken van de bemanning waarin alle gebeurtenissen zijn vastgelegd van voor en na de noodoproep op Fort Solis...

De graphics vormen de basis!

Fort Solis biedt spelers details en gezichts- en lichaamsanimaties die eruit springen. Met behulp van Unreal Engine 5.2 komt het realistische universum van Fort Solis tot leven!

Een geïsoleerd mijnbouwcomplex
Het lege Fort Solis is boven- en ondergronds gebouwd. De basis heeft verschillende locaties met elk hun eigen boven- en ondergrondse niveaus. Spelers kunnen het geïsoleerde stormachtige oppervlak verkennen, maar ook de griezelige en donkere diensttunnels of de meerdere afdelingen die Fort Solis dagelijks helpen runnen, zoals de technische, medische en communicatie-afdeling.Naarmate het verhaal zich ontvouwt, kun je eenvoudig teruggaan naar locaties voor extra verhaalcontext of op Jack's lot te wachten dat met ieder uur steeds dichterbij komt.

Limited Edition bevat:
- Fort Solis
- Speciale 3d Case
- Metallic-effect postcard


Login or register to join the conversation