Quantcast
Gal Guardians: Demon Purge | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Gal Guardians: Demon Purge - €28.00

Korting €11.99
Genre: Actie Avontuur
Platform: PlayStation 5
EAN: 5060690796756
Staat: Nieuw
Reviewscore: 3.5 / 5

Bestel direct voor €39.99 €28.00
PlayStation 5 games overzicht
Gal Guardians: Demon Purge - PlayStation 5

Omschrijving

Wanneer het kasteel van een demon het land verduistert, dagen twee zussen de zalen uit. Samen kunnen ze de vloek verbreken. De ontwikkeling van een 2D-actieplatformgame met twee demonenjagers op een missie om hun school te redden is begonnen!

De sterren van Grim Guardians zijn de op lange afstand gefocuste 'Shinobu Kamizono' en de vechter van dichtbij 'Maya Kamizono.' Spelers moeten rekening houden met de situatie wanneer ze kiezen welke zus ze willen besturen terwijl ze zich een weg banen door het kasteel en het mysterie onderzoeken van wat er met hun school en haar studenten is gebeurd.

- Spelers nemen de controle over de twee zussen met verschillende aanvallen en mogelijkheden om het demonenkasteel en de wachtende bazen uit te dagen. Ontdek nieuwe routes door het kasteel met de unieke vaardigheden van de zussen!
- Andere functies zijn onder meer coöp voor 2 spelers met speciale acties, uitgebreide moeilijkheidsopties met het 'Style System', unieke veranderingen bij herhaald spelen, en vooral de kwaliteit en uitdaging die spelers gewend zijn van Inti Creates-titels, dit keer met een nieuwe gothic horror-esthetiek


Login or register to join the conversation