Quantcast
Gangs of Sherwood | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Gangs of Sherwood - €29.99

Korting €20
Genre: Actie Avontuur
Platform: PlayStation 5
EAN: 3665962021813
Staat: Nieuw
Reviewscore: 3.6 / 5

Bestel direct voor €49.99 €29.99
PlayStation 5 games overzicht
Gangs of Sherwood - PlayStation 5

Omschrijving

Gangs of Sherwood is een coöperatieve actiegame voor een tot vier spelers die zich afspeelt in een nieuwe versie van de wereld van Robin Hood.

Dankzij de krachten van de steen der wijzen is het leger van de sheriff van Nottingham sterker dan ooit en het volk van Engeland wordt onderdrukt als nooit tevoren…

LEID DE OPSTAND
Speel als Robin, Marian, Friar Tuck of Little John, vier helden met unieke, volledig aanpasbare speelstijlen, en ga op zoek naar rijkdommen om te plunderen zodat je die aan de armen kunt geven. Van Sherwood Forest tot het vliegende kasteel van de sheriff, overal word je dwarsgezeten door hordes vijanden. Combineer de vechtstijlen van de verschillende helden om de plannen van de tiran te dwarsbomen en te strijden tegen soldaten met verbeterde prestaties, ontzagwekkende oorlogsmachines en angstaanjagende bazen die je ontmoet naarmate je verder komt.

STEEL VAN DE RIJKEN OM UIT TE DELEN AAN DE ARMEN... EN JEZELF UIT TE RUSTEN!
Verbeter je reputatie door onschuldige levens te redden en door je buit aan het volk te geven, om nieuwe upgrades en nog verwoestendere combo's te ontgrendelen. Spendeer de rest van je goud bij handelaren om je uitrusting te verbeteren en je vaardigheden af te stemmen op je vechtstijl.

COÖP-ACTIE VOOR MAXIMAAL VIER SPELERS

Voer steeds indrukwekkendere combo's uit en werk samen met andere leden van je team om de ultieme combo's te bereiken. Kom met je vrienden bijeen in je schuilplaats, bepaal de beste strategie voordat je aan je missies begint, en breng die in praktijk op het slagveld.


Login or register to join the conversation