Quantcast
Garden Life: A Cozy Simulator | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Garden Life: A Cozy Simulator - €33.00

Korting €6.99
Genre: Simulatie
Platform: PlayStation 5
EAN: 3665962024791
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.2 / 5

Bestel direct voor €39.99 €33.00
PlayStation 5 games overzicht
Garden Life: A Cozy Simulator - PlayStation 5

Omschrijving

Met de juiste tuinierstechnieken en je eigen creativiteit blaas je een verlaten stuk grond nieuw leven in, terwijl je het plezier en de kalmte ervaart van het cultiveren van je eigen tuin.

STROOP JE MOUWEN OP - In Garden Life bestaat er geen magische oplossing: je planten komen alleen tot bloei met toewijding, het juiste gereedschap en geschikte tuinierstechnieken!

ONTWERP DE TUIN VAN JE DROMEN - Dankzij de rastervrije indeling kun je zaadjes en tuinversieringen plaatsen waar dat jij wilt om je ontwerpen echt tot leven te brengen. Garden Life heeft een speciale procedurele groeisimulatie-technologie ontwikkeld, waardoor elke plant uniek is en zich aanpast aan zijn omgeving.

VOED JE TUIN - Zorg voor je zaailingen door te analyseren wat ze precies nodig hebben; met de juiste hoeveelheid water, mest en het bijknippen van je planten behoud je hun natuurlijke schoonheid en gezondheid.

ONTDEK VERSCHILLENDE PLANTENSOORTEN
- Laat je creativiteit de vrije loop door prachtige variaties te kweken en ontketen het volledige potentieel van elke plant.

ONTMOET KLEURRIJKE PERSONAGES - Help je vriendelijke buren door hun tuiniersverzoeken te volbrengen en word beloond met nieuwe plantensoorten, gereedschap en versieringen.

ONTSPAN - Na een drukke dag kun je genieten van de rustgevende sfeer van je tuin in een kalmerende wereld met ontspannende beelden en geluiden.


Login or register to join the conversation