Quantcast
Ghostrunner 2 | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Ghostrunner 2 - €28.00

Korting €11.99
Genre: Actie Avontuur
Platform: PlayStation 5
EAN: 8023171046822
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.4 / 5

Bestel direct voor €39.99 €28.00
PlayStation 5 games overzicht
Ghostrunner 2 - PlayStation 5

Omschrijving

Bloed zal vloeien in de langverwachte hardcore FPP-slasher die zich één jaar na de gebeurtenissen van Ghostrunner afspeelt. Ga op avontuur door een post-apocalyptische cyberpunktoekomst die zich afspeelt na de val van de Sleutelmeester, de regerende tiran van Dharmatoren, het laatste toevluchtsoord van de mensheid. Jack is terug om het op te nemen tegen de gewelddadige AI-sekte buiten Dharmatoren, om zo de toekomst van de mensheid vorm te geven.

Met geweldige katana-gevechtsmechanismen, een diepere verkenning van de wereld buiten Dharmatoren, niet-lineaire levels met motortrajecten, spannende nieuwe modi en alle geliefde actie van Ghostrunner. En baasgevechten zijn interactiever en geven spelers de vrijheid om te kiezen hoe ze gevechten overleven tegen de sterkste vijanden.


Word de ultieme cyberninja
Ghostrunner 2 introduceert nieuwe vaardigheden, waardoor spelers creatiever kunnen zijn en confrontaties aan kunnen gaan met meer toegankelijkheid. Vijanden in Ghostrunner 2 reageren echter uniek op de tegen hen gebruikte vaardigheden, waardoor elke confrontatie een nieuwe uitdaging biedt. Het voortgangssysteem is geheel vernieuwd, met mogelijkheden om te experimenteren en de gameplay aan te passen.

Meeslepende, breinbrekende eigenschappen
Leer de Cybervoid te beheersen als je wilt overleven. Neem het op tegen uitdagende nieuwe vijanden terwijl je interactieve omgevingen doorkruist met exploderende vaten, vernietigbare muren, behulpzame neutrale entiteiten en talloze verbeteringen die de gevechten spannend en fris houden. Kun je er niet genoeg van krijgen? Duik nog dieper in het verhaal met het nieuwe dialoogsysteem.

Geluiden uit de Cybervoid
Red de mensheid in stijl en decimeer je tegenstanders terwijl je luistert naar de meeslepende synthwavesoundtrack met nieuwe muziek van Daniel Deluxe, We Are Magonia, Gost, Dan Terminus en Arek Reikowski.


Login or register to join the conversation