Quantcast
Graven | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Graven - €24.99

Genre: Shooter
Platform: PlayStation 5
EAN: NDG7368482622
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.8 / 5

Bestel direct voor €0.00 €24.99
PlayStation 5 games overzicht
Graven - PlayStation 5

Omschrijving

Actie, mysterie en een kans op verlossing wachten op je in het rauwe first-person puzzelspel GRAVEN. Verken een duistere fantasiewereld als een ten onrechte veroordeelde geloofsman. Vecht tegen de verschrikkingen van de mensheid, de wildernis en daarbuiten met behulp van de omgeving, magie en bewapening.

Als trouwe priester van de orthogonale orde, ter dood verbannen vanwege een misdaad ter verdediging van een ander, leef je opnieuw in een kleine boot, op drift in een moeras. Een vreemdeling brengt je naar vaste grond en geeft je vage instructies, samen met een mysterieuze staf en een boek. Ga heen, vrome priester, verlicht het lijden, breng bedrog aan het licht en vernietig de verdorven perversies die de werkelijkheid zelf aantasten.

Een huwelijk tussen moderne ontwikkeltools en -technieken met een grimmige esthetiek uit de late jaren 90 brengt de actie first-person puzzelgame GRAVEN tot leven, met karakterontwerpen van Chuck Jones (Duke Nukem 3d, Half-Life) en het stemtalent van Stephan Weyte (Blood, Fire Emblem, Dusk) in een donkere maar aparte middeleeuwse fantasie-ervaring.


Login or register to join the conversation