Quantcast
Gungrave G.O.R.E - Day One Edition | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Gungrave G.O.R.E - Day One Edition - €12.00

Korting €22.99
Genre: Shooter
Platform: PlayStation 5
EAN: 4020628631253
Staat: Nieuw
Reviewscore: 3.8 / 5

Bestel direct voor €34.99 €12.00
PlayStation 5 games overzicht
Gungrave G.O.R.E - Day One Edition - PlayStation 5

Omschrijving

In Gungrave G.O.R.E ben je de stoere antiheld die je altijd al had willen zijn. Maai hordes vijanden neer in een bloederig ballet waarin het kogels regent. Beleef een verhaal vol wraak, liefde en trouw in een geweldige third-person shooter die het beste van oosters en westers gamedesign samenbrengt.

G.O.R.E

Als de Gunslinger of Resurrection word je de stoere antiheld die je altijd al had willen zijn, een ultieme moordenaar die geen genade kent voor zijn vijanden. Dekking zoeken en zich terugtrekken zijn voor Grave geen optie. Hij kiest frontaal de aanval, het liefst dwars door zijn vijanden heen.

Schiet je vijanden op stijlvolle wijze aan flarden

Stijlvolle third-person vuurgevechten en vechtkunst vloeien naadloos in elkaar over als je je vijanden uitroeit in een bloederig ballet waarin het kogels regent. Voer verwoestende combo's uit met de oneindige munitie van je Cerberus-pistolen en je transformeerbare EVO-lijkkist en richt op stijlvolle wijze zo veel mogelijk schade aan.

Wraak was nog nooit zo zoet


Zet je schrap voor een wild, episch en emotioneel verhaal vol wraak, liefde en trouw met meer dan 12 uur aan gameplay voor Gungrave-fans en nieuwkomers.

Geniet van de omgeving

Ga op een episch avontuur door Zuidoost-Azië, gebaseerd op bestaande locaties die zijn overgoten met een duister, futuristisch sausje.


Login or register to join the conversation