Quantcast
Hades | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Hades - €22.00

Korting €7.99
Genre: RPG
Platform: PlayStation 5
EAN: 5026555429313
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.8 / 5

Bestel direct voor €29.99 €22.00
PlayStation 5 games overzicht
Hades - PlayStation 5

Omschrijving

Vecht je een weg uit de hel in Hades, winnaar van meer dan 50 Game of the Year-awards!

In deze roguelike dungeon crawler van de makers van Bastion en Transistor, gebruik je de krachten en wapens van Olympus om uit de klauwen te ontsnappen van de god van de doden. Met elke unieke ontsnappingspoging word je sterker en ontrafel je meer van het verhaal.

Deze fysieke editie bevat een paar bonusextra's:
- Een downloadcode voor de Hades Original Soundtrack van de bekroonde componist Darren Korb, bestaande uit twee en een half uur speciaal voor de game gecomponeerde bloedstollende muziek.
- Een 32 pagina's tellend boekje, volledig in kleur met tekeningen van Jen Zee, dat een naslagwerk vormt waarin alle kleurrijke goden, geesten en monsters uit de game de revue passeren.

Belangrijkste kenmerken:

- Strijd uit de hel: Als de onsterfelijke prins van de onderwereld baan je je met de krachten en mythische wapens van Olympus een weg uit de klauwen van de god van de dood, terwijl je steeds sterker wordt en met elke unieke ontsnappingspoging steeds weer een extra stuk van het verhaal ontrafelt.

- Ontketen de toorn van Olympus: De Olympiërs dekken je in de rug! Maak kennis met Zeus, Athena, Poseidon en vele anderen, en kies uit hun talloze krachtige gaven die jouw eigen talenten versterken. Tijdens het gamen zijn er duizenden mogelijke karakters die je verder kunt ontwikkelen.

- Sluit vriendschap met goden, geesten en monsters: Een uitgebreide cast met kleurrijke, levensechte karakters wacht op je! Ontwikkel je relatie met hen en ervaar duizenden unieke verhaallijnen terwijl je meer te weten komt over wat er voor deze omvangrijke, excentrieke familie op het spel staat.

- Ontwikkeld om steeds opnieuw te spelen: Bij elke nieuwe duik in de steeds veranderende onderwereld, waarvan de bewakers zich jou zeker zullen herinneren, wachten weer nieuwe verrassingen. Gebruik de krachtige Nachtspiegel om permanent sterker te worden en geef jezelf bij je volgende ontsnapping een extra zetje.

- Niets is onmogelijk: Permanente upgrades betekenen dat je zelf geen god hoeft te zijn om het spannende gevecht en aangrijpende verhaal te ervaren. Maar als je er toevallig een bent, ga dan de

uitdaging aan en bereid je voor op keiharde actie die je goed geoefende vaardigheden op de proef zal stellen.
- Kenmerkende Supergiant-stijl: De rijke, atmosferische weergave en unieke samensmelting van gameplay en verhaal die de kern vormt in al Supergiants games is hier alom aanwezig: spectaculaire handgeschilderde omgevingen en een opzwepende originele soundtrack brengen de onderwereld tot leven.


Login or register to join the conversation