Quantcast
Heavy Duty Challenge | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Heavy Duty Challenge - €28.00

Korting €6.99
Genre: Simulatie
Platform: PlayStation 5
EAN: 4015918160551
Staat: Nieuw
Reviewscore: 3.6 / 5

Bestel direct voor €34.99 €28.00
PlayStation 5 games overzicht
Heavy Duty Challenge - PlayStation 5

Omschrijving

Deze extreme off-road rijsimulatiegame geeft je de kans om echte vrachtwagens met licentie over uitdagend terrein te manoeuvreren om te strijden op authentieke kampioenschapslocaties. Nauwkeurige fysica en mechanica geven je het gevoel dat je echt achter het stuur zit terwijl je door obstakels navigeert en je rijvaardigheid bewijst. Of je nu liever met muis en toetsenbord, stuur of gamepad speelt, Heavy Duty Challenge biedt volledige ondersteuning.

Verken omgevingen in de open wereld en maak een koude rit door het hele land in je favoriete vrachtwagen, of ga op speurtocht om alle geheimen te ontdekken die in de omgeving verborgen zijn.

Kies uit 12 enorme en krachtige vrachtwagens die tot in de kleinste details zijn nagebouwd, elk met unieke cabines en authentieke mechanica. Alle trucks zijn gebaseerd op voertuigen uit de legendarische Europese Truck Trial-kampioenschappen. Begin met een tweeassige IFA W50 en werk je op tot een topklasse vierassige MAN TGS 35.48 om iedereen te laten zien dat jij de echte deal bent.

Koop nieuwe vrachtwagens, upgrade hun capaciteiten en vergeet niet het onderhoud bij te houden: repareer schade aan uw vrachtwagens om uw concurrentievoordeel te behouden. Klim naar de top van het klassement en word de ultieme Truck Trial-kampioen!


Login or register to join the conversation